Natural Beauty: cele mai frumoase modele si natura

0

Fotograful James Houston stie ca pentru a aprecia natura intr-un mod sustenabil, trebuie lucram impreuna cu ea, nu impotriva ei. Inspirat de dragostea sa pentru natura, dar si pentru corpul uman, Houston a creat proiectul multimedia Natural Beauty, prin care strange fonduri  si notorietate pentru mediu si o viata sustenabila.

In parteneriat cu galeriile MILK si organizatia non-profit Global Green, Houston a pornit o serie de portrete cu unele dintre cele mai celebre modele si vedete, dornice sa sustina mediul.

Arizona Muse, Adrian Grenier, Emma Watson, Christy Turlington, Coco Rocha, Karlie Kloss, Brooke Shields sau Anja Rubik au trecut prin multe peripetii alaturi de Houston, pentru a obtine aceste imagini frapante.

In promo-ul lansat o data cu volumul Natural Beauty, o vedem pe Arizona Muse, cu un mohawk salbaticit prin pene, intr-un dialog aproape mistic cu un corb. Filmul este un mix de imagini statice si portrete in miscare, un triumf de tehnica, dar si ilustrarea obsesiillor lui Houston: corpul uman si lumea naturala.

“Eram interesat de relatia dintre om si natura. Chiar suntem un intreg si ideea de a include corbul alaturi de Arizona era potrivita sa ilustreze aceasta relatie. Este o calatorie dramatica in zbor,” povesteste James pentru Nowness.

James si-a documentat sedintele foto pentru aceasta carte printr-o serie de filme making of pe care le puteti vedea pe site-ul sau, The Houston Effect. Puteti vedea cum s-a luptat Coco Rocha in prafuri colorate, lupta lui Karlie Kloss cu algele rosii si alte mici povesti de sedinte foto.

(foto: Coco Rocha, The Houston Effect)

(foto: Karlie Kloss, The Houston Effect)


(foto: Meghan Collison)

(foto: Anja Rubik)

(foto: Anais Pouilot)


Albumul se poate cumpara online de pe Amazon si de pe sit-ul editurii Damiani.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here