New Year’s Eve Parties: 5 propuneri din București și din țară

0
710

Câteva idei de răspunsuri la cea mai uzuală întrebare a sezonului “Ce faceți de Revelion?”. Dacă zilele de Crăciun sunt dedicate în mod normal familiei și petrecerilor acasă, Anul Nou poate fi sărbătorit cu fast în unul dintre aceste spații.

FUNKY Resto-Bar – Calea Dorobanți 33A

FUNKY Resto-bar organizează un eveniment festiv inspirat de atmosfera Bucureștiului interbelic, iar din meniul serii nu vor lipsi preparatele gustoase și băuturile fine. Dacă vara petrecerea lor consacrată începe în jur de 15:00 pe pontonul de pe malul lacului Herăstrău, la Resto-Bar-ul din zona Dorobanți, programul este de noapte, iar de Revelion petrecerea începe în jurul orei 21:00. Preț per persoană: 500 lei.

Epic – Str. Miresei 1, Timișoara

Pentru cei care nu sunt din capitală sau doresc să-și petreacă Revelionul într-o mini-vacanță în țară, una dintre recomandările noastre este petrecerea ‘The Mesmerizing NYE at Epic Society’ din Timișoara. Clubul reprezintă un etalon al petrecerilor premium și al distracției în România, iar prețul de intrare la eveniment este de 390 lei pentru o persoană.

FACE Club – Piata Presei Libere 3-5

Dacă vă doriti un Revelion într-un club cu un spațiu generos FACE Club organizează o competitive muzicală, Ibiza vs. Mykonos în noapte de Anul Nou. La petrecere sunt invitați DJ celebri precum Caravaca, DJ rezident la Hï Ibiza, Dj Pete rezident la Super Paradise Beach Club, Mykonos dar și Marcopunk, DJ Chris Dave, Aqila Attack si Cotoraci. Cu toții vor crea o atmosferă tipică de clubbing, iar dress code-ul petrecerii este unul glam: “Fun, Festive & Stylish”. 250 lei este prețul de intrare pentru zona de bar.

Teleferic Arena – Poiana Brașov

Dacă sunteți la munte, vă recomandăm o noapte de distracție în clubul Hotelului Teleferic din Poiana Brașov. Puteți alege un pachet complet de Revelion sau, doar să participați la petrecerea din club Teleferic Arena, găzduită de DJ Harra. 99 lei este biletul de intrare pentru party-ul de Revelion.

NUBA – Grigore Gafencu 27 & Sos. Nordului 7-9

În acest an, NUBA organizează simultan două petreceri de Revelion… puțin diferite. În spațiul din Str. Grigore Gafencu se va desfășura o petrecere în stilul anilor ’20, cu un decor inedit și multe surprize aristice, în timp ce #NUBASummervibes va avea parte de o ambianță ‘YOUNGSTER’, un eveniment fresh, cu un target de vârstă ceva mai scăzut. Prețul celei dintâi petreceri este de 1.190 lei/persoană, în timp ce cea de-a doua costă 450 de lei.

Citiți și: “Machiaje pentru petrecerea de Revelion”!

Foto: prin amabilitatea cluburilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here