15 machiaje de la New York Fashion Week pe care le puteți purta la ținute office

0
Oscar De La Renta

Tendințele de primăvară-vară sunt, de obicei, încărcate de culoare, iar show-urile din New York de la Săptămâna Modei nu au dus lipsă de acest element. Combinațiile neon sau aplicațiile îndrăznețe vor fi cu siguranță de încercat în vara următoare și în sezonul festivalurilor, dar printre acestea am descoperit 15 machiaje pe care pe care le puteți purta la ținute office, acum că ne-am întors din vacanță.

Ten luminos
Multe show-uri au ales machiaje naturale, cu accent pe pielea glowy, pentru obținerea cărora îngrijirea este la fel de importantă precum ce produse de machiaj aplicați. Ca să străluciți din interior, este necesar să aveți pielea hidratată, așa că vă recomandăm serumuri hrănitoare, creme onctuoase și uleiuri care să refacă bariera hidrolipidică, afectată de soarele intens al verii ori de apa sărată. Brock Collection, Brandon Maxwell (acolo unde modelul Candice Swanepoel a strălucit), Oscar De La Renta, Badgley Mischka, Prabal Gurung sunt doar câteva dintre show-urile unde modelele au purtat pe ten produse lucioase, cremoase, care reflectă lumina.

Nud pictat
Tonurile nude pentru machiajul ochilor sunt perfecte în completarea ținutelor de birou și conferă în același timp un aspect rafinat, fără să iasă prea mult în evidență. Conturați privirea cu nuanțe pământii, în texturi mate ori satinate, ca la Brandon Maxwell, Tom Ford, Elie Tahari, Proenza Schouler și altele.

Vive le rouge
Rujul roșu are efectul unei arme care vă conferă încredere și un strop de seducție. L-am remarcat la Badgley Mischka (aplicat mai degrabă pe partea de interior a buzelor și mai difuz în colțuri), Prabal Gurung și Sies Marjan, combinat cu o piele glowy și, cel mult, ochi accentuați de reflexe luminoase și tonuri nude.

Draw the line
Mizați pe liner pentru un efect subtil de seducție prin alungirea privirii. Combinat cu tonuri de roz la Shoji, cu tonuri nude și straturi intense de mascara pe genele superioare la Tory Burch, cu un fard nude la Brandon Maxwell și difuz la Longchamp, este unul dintre cele mai versatile produse de purtat. Pentru un look îndrăzneț, vă recomandăm o aplicare ca la Philip Lim sau un liner alb, peste un fard metalic, precum la Roland.

Accente colorate și inserții metalice
Aceste două tendințe, purtate separat, vă vor scoate din monotonie. Un liner albastru aplicat în colțul exterior al ochilor, ca la Jonathan Cohen, sau un fard metalizat, prețios, ca la Mohapatra, sunt cu siguranță de încercat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here