Niciodata prea usor pentru Delfina Delettrez

0

Saptamana trecuta, talentata Delfina Delettrez si-a lansat ultima colectie de bijuterii primavara-vara 2014 intitulata Never too light.

Delfina, fiica designerului Silvia Venturini Fendi si a bijutierului Bernard Delettre, alege un joc de cuvinte parafrazat ca esenta a colectiei sale. Niciodata prea tarziu devine Niciodata prea usor, iar jocul si ironia se continua si in colectie. Ceasurile nu-si mai indeplinesc rolul de a ne arata timpul exact insa, devalorificate de functia lor esentiala, capata un nou rol. Cadranul ceasului este inlocuit de un cuart urias.

Nici o alegere nu este intamplatoare pentru Delfina: ii place sa combine puterea pietrelor pretioase si a metalelor pe care le alege. De data aceasta totul este concentrat in puterea cuartului, folosit si de orologeria de lux pentru o exactitate infailibila.

Creatoarei ii place sa dea bijuteriilor sale si un rol de obiect dezirabil pentru el insusi, nu numai ca modalitate de a-ti decora corpul. Tocmai de aceea, colectia a fost prezentata pe un suport de farfurii, pe elemente supra-realist desprinse de corp si lasate in suspensie prin puterea ascunsa a magnetilor.

Vedeti piese din colectia atemporala mai jos:

(foto: Delfina Delettrez, CoF si Fashion beyond Fashion)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here