Noua dieta de ingrijire: produse beauty raw

0
noua dieta de ingrijire produse beauty raw

Tocmai ati comandat un latte cu lapte de migdale si un smoothie verde fara gluten? Acum puteti aplica aceeasi filosofie a dietei inclusiv ritualului matinal de beauty, cu branduri de ingrijire si de makeup care urmeaza principii similare.

Fie ca optati pentru o dieta vegana sau raw din motive de sanatate sau din ratiuni etice, e reconfortant de stiut ca ii puteti extinde principiile, asigurandu-va ca toate ingredientele pe care corpul le absoarbe se aliniaza cu regulile la care ati aderat.

Ce inseamna produse beauty raw: Produse proaspete si fabricate la temperaturi joase.
Ce ar trebui sa stiti despre produsele beauty raw: „Termenul de produs cosmetic raw nu este deocamdata reglementat de Regulamentul European privind cosmeticele, insa, pentru a putea fi incadrat in aceasta categorie, asupra unui produs cosmetic este necesar sa nu se fi intervenit termic in procesul de preparare, iar ingredientele din compozitia lui sa fie obtinute prin presare la rece si extrase fara ajutorul solventilor sau al altor substante chimice de sinteza. Prin incalzire, o mare parte din brandului By Codru. Opiniile difera aici si exista specialisti care sustin ca, daca sunt procesate la temperaturi joase, sub 50 de grade Celsius, anumite ingrediente isi pastreaza nutrientii activi. Cel mai important este insa ca asemenea produse sunt solutia ideala mai ales daca va confruntati cu reactii alergice la nivelul pielii. „Aceste efecte nedorite sunt in principal generate de reziduurile ramase in urma prelucrarii uleiurilor, cu hexan, de exemplu, care rareori se evapora complet. Folosind uleiuri obtinute doar prin presare la rece, acest risc este eliminat”, spune Codruta Ranciog.
Produse esentiale: Cea mai extinsa oferta de produse raw o veti gasi la branduri romanesti precum Raftul cu Miresme, Trio Verde sau By Codru. insa puteti opta si pentru uleiuri raw din cocos, argan, cactus, rodie, disponibile la o varietate mai mare de branduri.

Produse beauty raw pe care ar trebui sa le incercati

noua dieta de ingrijire produse beauty raw

Ulei din seminte de cactus Moroccan Essence, moroccanessenceshop.com, 188 Lei

Ulei de cocos Vita Coco, 22 Lei (Sephora)

Sapun cu cafea verde si argila, Trio Verde, 17 Lei (MioBio)

Ser regenerant de noapte Fior, By Codru, 145 Lei (MioBio)

Masca Miraculoasa, Raftul cu Miresme, 120 Lei (MioBio)

Articol aparut in numarul de mai al revistei Harper’s BAZAAR Romania.

Cititi si: “Postul negru, noua frontiera in dieta”!

Colaj: Tudor Smalenic, Foto: Thinkstock, Texturi: Jeffrey Westbrook, Christopher Coppola, Jon Paterson/ Studio D

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here