Noi tentatii

0

Pentru cele mai remarcabile propuneri stilistice apte sa va transforme in reginele balului, cele mai fascinante povesti si adevaratele repere de stil care inspira cu eleganta lor neostentativa, look no further – editia Harper’s BAZAAR Romania noiembrie-decembrie 2013, insotita de suplimentul Bijoux, e cheia de care aveti nevoie pentru a elibera fantezia sezonului.

Supermodelele Diana Moldovan si Alexandra Sandor va provoaca sa redescoperiti armele seductiei. 9 fashion icons din Romania – Doina Ciobanu, Ana-Maria Zegheru, Andreea Esca, Ileana Badiu, Ingrid Vlasov, Mirela Bucovicean, Camelia Sucu, Veronica Pascu si Corina Barladeanu –, surprinse in spectaculoase tinute de cocktail, dezvaluie secretele lor de stil. Valentino Garavani petrece 24 de ore cu BAZAAR. Sarah Jessica Parker vorbeste despre culisele vietii sale de familie si despre linia de pantofi pe care o va lansa impreuna cu Manolo Blahnik (fireste), iar Venera Arapu ne primeste in casa ei dintr-una dintre cele mai frumoase zone ale Bucurestiului, confirmandu-si vocatia de gazda si prin anticiparea petrecerii de Anul Nou pe care o va organiza la Paris.

In aceeasi editie, o serie de 14 personalitati din teatru, cinema, muzica, moda si arte grafice, printre care Andrei Serban, Doina Levintza, Ada si Alexandru Solomon, Radu Afrim si Constantin Cojocaru, vorbesc despre intalniri esentiale intr-un dosar menit sa descifreze alchimia prin care „eu” si „tu” devin „noi”. Duoul creativ de la Proenza Schouler – Jack McCollough & Lazaro Hernandez –  scoate la iveala mecanismele unei relatii de succes onstage si backstage, iar Carine Roitfeld preia stafeta cu un pictorial care celebreaza puterea dragostei cu ajutorul unei distributii formate din cele mai indragite modele.

La final de an, faceti alegeri inspirate cu selectia BAZAAR de bijuterii si ceasuri fabuloase si cu ghidul complet de cadouri pentru Craciun. Marie-Rose Mociornita completeaza sugestiile de rigueur cu propriile ei propuneri, iar Vicki Nicola ne invita ca, in loc de a intra in iuresul cumparaturilor facute pe ultima suta de metri, sa devenim curatori constanti de cadouri, dezvaluind lista ei de „artisti” ce pot fi „expusi” de Sarbatori.

Lectura placuta!

La piel que habito. Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac. Fotografii de Oltin Dogaru

Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac. Fotografii de Alex Galmeanu

BAZAAR Fashion Icons. Fotografii de Alex Galmeanu. Text: Vicki Nicola

Romeo si Julieta. Realizat de Carine Roitfeld. Fotografii de Max von Gumppenberg si Patrick Bienert

Sarah Jessica Parker. Fotografii de Terry Richardson. Text: Cathy Horyn

Venera Arapu – Viata mea, stilul meu. Fotografii de Cornel Lazia. Text: Alexandra Groza

Operatiunea De-aging. Fotografii de Jonas Bresnan. Text: Ioana Vasile

Special: Eu si Tu. Fotografii de Ionut Staicu. Interviuri realizate de Ioana Chira si Iulia Blaga

Suplimentul BAZAAR Bijoux, numai impreuna cu editia noiembrie-decembrie. Ilustratie de Keszeg Agnes

BAZAAR Bijoux – Bruni Meets Bulgari. Fotografii de Terry Richardson

Editia Harper’s BAZAAR Romania noiembrie-decembrie 2013, impreuna cu suplimentul BAZAAR Bijoux, acum la toate centrele de presa!

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here