Noile staruri pentru o primavara Miu Miu

0

Noua generatie de tinere actrite ce cuceresc Hollywoodul sunt starurile campaniei de primavara Miu Miu. Elle Fanning, Lupita Nyong’o, Elizabeth Olsen si Bella Heathcote creeaza imagini pline de personalitate, in interpretarea proprie, sub lentila cuplului Inez &Vinooth.

Lupita Nyong’o, 30 ani, tocmai a fost nominalizata la Golden Globe si SAG Awards pentru rolul sau din 12 Years a Slave iar, pentru noi,  a castigat deja pe covorul rosu.

Intr-o combinatie ingenioasa de culori tari si pasteluri, copilul vedeta Elle Fanning , 15 ani, impresioneaza prin expresivitatea sa si in imagini statice, nu doar in filme.

Elizabeth Olsen, 24 ani, este  sora mica a lui Mary-Kate si Ashley Olsen, si a atras atentia lumea premiilor independente cu Martha Marcy May Marlene.

Iar pe tanara australianca Bella Heathcote o stim din Dark Shadows unde a jucat alaturi de Johhny Depp.

Cert este ca indiferent de interpretare, pe langa pastelurile delicioase si pietre brodate decadent, ne-am indragostit de dresurile colorate si sandalele statement cu bareta.

Campaniile Miu Miu au devenit o confirmare a tinerelor actrite de la Hollywood cu un farmec aparte, dupa cum ne-au dovedit deja Katie Holmes, Kirsten Dunst, Hailee Steinfeld sau Chloe Sevigny.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here