Nou de la Fendi

0
225

Parfumul L’Acquarossa este creat de Delphine Lebeau, Benoit Lapouza și Francois Demachy, ca un acord floral lemnos, extravagant si seducator in acelasi timp. Notele de varf, de bergamota calabriana si de mandarine siciliene, sunt accentuate de acordurile delicioase de pruna, elegante si extrem de parfumate, inima compozitiei impleteste mirosul de flori de lantana cu un buchet nobil de esente de trandafir, flori de portocal si magnolie, pentru ca notele de baza sa se contureze in jurul esentei de cedru rosu, mosc si patchouli indonezian, confirmand o compozitie puternic feminina si foarte eleganta.

(Foto: Fendi)

Muza parfumului L’Acquarossa este Chiara Mastroianni, care a fost aleasa nou ambasador pentru Fendi. Fiica lui Marcello Mastroianni si a Catherinei Deneuve, Chiara este o frumusete uimitoare si o adevarata femeie Fendi.

(Foto: Fendi)

Feminitatea infocata a noului parfum L’Acquarossa de la Fendi nu poate fi exprimata decat printr-o singura culoare – rosul, ce nu lipseste nici din nume, nici de pe sticla pretioasa.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here