Nou in oras: Hotel International Bucharest & Restaurant Tirol

0
164

Primul restaurant cu specific tirolez din Bucuresti s-a deschis in cadrul Hotelului International – un hotel de patru stele situat in apropierea centrului istoric al orasului si care ofera conditii optime pentru afaceri & relaxare.

Dupa Sinaia, unde a devenit unul dintre cele mai apreciate restaurante, Tirol aduce in Bucuresti specialitatile din zona Alpilor: de la fondue din branza, care are o reteta veche de peste 600 de ani, si fondue bourguignonne, cu carne de vita, la snitel vienez servit in stil tirolez, cu dulceata de fructe de padure si salata de cartofi.

O noua destinatie pentru gurmanzi, Restaurantul Tirol este parte a Hotelului International Bucharest (str. Cauzasi 27), ce include 70 de camere cu o suprafata generoasa si un design clasic stylish, un amplu centru de conferinte, restaurante, bar & coffee lounge si un centru de fitness pentru oaspeti.

Cu o suprafata medie a camerei de 42 mp, hotelul, afiliat recent la grupul International, ofera una dintre cele mai confortabile optiuni de cazare din centrul Capitalei. Fiecare camera are mobilier din lemn masiv, antichizat manual, pentru o atmosfera primitoare.

Camera Executive 

Bar & Coffee Lounge (foto: Hotel International)

Prezent deja in Sinaia si in Bucuresti, lantul hotelier romanesc International se va extinde in Iasi, unde va inaugura in aceasta toamna un hotel avand acelasi concept de business & leisure.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here