Un roman controversat a inspirat noua colecție masculină Raf Simons

0

Povestea faimoasei dependente de droguri Christiane F. i-a marcat tinerețea designerului Raf Simons, iar pentru colecția masculină dedicată sezonului rece, el a ales s-o integreze în show-ul desfășurat în cadrul Săptămânii Modei. Cartea scrisă de Uli Edel și filmul în care este prezent și David Bowie spune adevărul gol-goluț despre droguri și toxicomanie prin intermediul anti-eroinei sale.

“Youth in Motion” este numele acestei noi colecții, iar tricourile, jachetele, pantalonii și gențile prezente în ea poartă imagini cu Christiane F. și Detlev, din filmul original, interpretați de Natja Brunckhorst și Thomas Haustein.

Pentru a-și prezenta colecția pentru toamna/iarna 2018/2018, Simons a decorat un spațiu mare de evenimente situat pe West 37th Street, în stilul unui tablou flamand opulent. Pe un podium central masiv, modelele au defilat printre mese bogat decorate cu mâncare, fructe, flori și sticle de vin. Decorul era menit să amintească de saloanele caselor couture de la mijlocul secolului al XX-lea.

Colecția, spune Simons, nu este destinată să celebreze abuzul de droguri, ci să inițieze un dialog. O parte din banii rezultați în urma vânzărilor acestor piese vor fi donate organizațiilor care sprijină adolescenții ce se confruntă cu această problemă. Piesele sunt acum disponibile pe rafsimons.com.

Citiți și: “Raf Simons la Calvin Klein”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here