Noua generație de celebrități: copii care au călcat pe urmele părinților faimoși

0
Margaret Qualley, premiera "Once Upon A Time...In Hollywood", Los Angeles, 22 iulie (Getty Images)

Noua generație de celebrități: copii care au călcat pe urmele părinților faimoși

Margaret Qualley

Margaret Qualley este fiica actriței Andie Macdowell și am putut-o vedea zilele acestea în Once Upon a Time in Hollywood în rolul lui Pussycat, o adeptă a cultului Manson din anii ’60. Margaret a crescut în Ashville, în nordul Carolinei, unde s-a antrenat să devină balerină, primind o bursă de practică la 16 ani. Cu toate acestea, Margaret a făcut trecerea la actorie, călcând pe urmele mamei sale, și a urmat London Royal Academy of Dramatic Art. O puteți recunoaște și din reclama la parfumurle KENZO World, regizată de Spike Jonze, în care s-a făcut remarcată datorită coregrafiei impresionante și originale.

Maya Hawke

Maya Hawke este fiica legendarilor actori Uma Thurman și Ethan Hawke și cea mai nouă descoperire din serialul Stranger Things. Alăturându-se distribuției care îi include pe Millie Bobby Brown, Winona Ryder și Finn Wolhard, și cu un pedigree impresionant, Maya este pregătită să devină the next big thing la Hollywood. Calcând pe urmele mamei sale, Uma Thurman, Maya a primit un rol în cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood.

De ce o iubim pe Maya Hawke, fiica actorilor Uma Thurman și Ethan Hawke
Uma Thurman si Maya Hawke la Giorgio Armani Prive Haute Couture Spring Summer 2019, Paris Fashion Week (Getty Images)

Lily-Rose Depp

lily rose deep show chanel paris 2017 primavara vara

Cel mai recent film în care joacă Lily-Rose Depp, fiica actorilor Vanessa Paradis și Johnny Depp, se numește ”L’homme fidèle (Un om fidel)”, comedia franțuzească în care a ținut capul de afiș alături de Laetitia Casta și Louis Garrel. Filmul a putut fi văzut anul acesta la TIFF la Cluj și București și este disponibil pe TIFF Unlimited. Actrița a învățat de la părinții ei să își țină viața personală cât mai privată și este un aspect la care ține foarte mult. În ciuda misterului care o înconjoară, are extrem de mulți followerși pe Instagram și fiecare ieșire în spațiul public este un eveniment. Lily-Rose vorbește fluent franceza și engleza, fiind crescută atât în Paris, cât și în Los Angeles. În toamnă, o vom putea vedea jucând alături de Timothée Chalamet, în The King, unde acesta joacă rolul tânărului Henry V. Tot vara aceasta, se pare că va mai filma un alt film în România. Este vorba de Dreamland, a cărui distribuție îi include pe Armie Hammer (actorul care joacă alături de Timothee Chalamet în Call me by your name) și Gary Oldman.

Max Minghella

Max Minghella, fiul premiatului regizor Anthony Minghella (The English Patient, Cold Mountain, The Talented Mr. Ripley), a putut fi văzut recent în rolul lui Nick din The Handmaid’s Tale, unul dintre cele mai iubite personaje din serial. Max a mai avut roluri minore în The Social Network sau The Internship, dar rolul din The Handmaid’s Tale i-a adus popularitatea.

Max Minghella, Golden Globe Awards, 2018 (Getty Images)

Lila Grace Moss Hack

Lila Grace Moss Hack este fiica în vârstă de 16 ani a supermodelului Kate Moss și a lui Jefferson Hack, CEO și co-fondator Dazed Media (Dazed & Confuzed, Dazed Digital, AnOther Magazine, Another man, NOWNESS). Kate Moss a născut-o pe Lila la 27 ani, la un an după ce l-a întâlnit pe Jefferson în timpul unui interviu pentru Dazed & Confused, dar cei doi s-au despărțit, rămânând buni prieteni. Jefferson a participat la nunta lui Moss cu Jamie Hince în 2011. Lila deja calcă pe urmele mamei sale, debutând într-o serie de campanii pentru Marc Jacobs și alăturându-se modelelor din agenția de casting a mamei sale. Lila a apărut deja pe coperta revistelor deținute de tatăl său, AnOther Magazine și Dazed.

View this post on Instagram

Some fun with @aleksandramphoto ♠️❣

A post shared by Lila Moss (@lilamoss) on

Deva Cassel

Deva Cassel este fiica în vârstă de 14 ani a actorilor Monica Belluci și Vincent Cassel. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare la The Apartment în 1996 și s-au căsătorit în 1999. Deva mai are o soră pe nume Léonie (născută în 2010). Deva s-a făcut remarcată anul acesta la Milan Fashion Week unde a defilat pentru Dolce & Gabanna, casa de modă care colaborează de foarte mult timp cu mama ei, Monica Belluci.

View this post on Instagram

#devacassel#monicabellucci#vincentcassel

A post shared by Deva Cassel (Bellucci) (@deva.cassell) on

Foto: Getty Images, instagram

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here