Noul numar Harper’s BAZAAR: exuberanta revine in moda

0

Un star ajuns in stratosfera culturii pop, Rihanna, se afla pe coperta editiei Harper’s BAZAAR Romania septembrie-octombrie, pe care o gasiti la centrele de presa din toata tara incepand din 3 septembrie, impreuna cu suplimentul BAZAAR MEN.

Rihanna dezvaluie in cover story-ul noului numar BAZAAR resursele planului ei tenace de a cuceri lumea si detalii neasteptate din viata privata, in timp ce fotografiile Camillei Akrans ii surprind stralucirea in tinute minimaliste sau baroce, la fel de frapante ca locatia sedintei foto: 747 Wing House, o cladire din Malibu al carei acoperis este fabricat din parti reciclate ale unei aeronave Boeing.

Despre opulenta baroca, noul minimalism si celelalte trenduri din colectiile de toamna-iarna 2012/2013 aflati mai multe din pictorialul dedicat tendintelor esentiale ale sezonului si din ghidul complet de smart shopping & buna purtare, realizat in traditia BAZAAR de moda la superlativ.

Doua pictoriale ale echipei Harper’s BAZAAR Romania – unul avand-o ca protagonista pe Veronica Pascu (fotografii de Alex Galmeanu), iar celalalt pe Marie Damian (fotografii de Oltin Dogaru) – va invita sa descoperiti ipostaze sic ale simplitatii studiate si ale croitoriei clasice si sa imprimati un aer glamorous tinutelor prin accesorii statement.

KNIGHT RIDER. Foto: Alex Galmeanu. Stilism: Andrei Iovu si Lil Bulgac

BEST ACCESSORIES. Foto: Oltin Dogaru. Stilism: Andrei Iovu si Lil Bulgac

Veti gasi nenumarate surse de inpiratie si role models in noul numar BAZAAR: de la zeite ale extravagantei din alte vremuri (Mona Bismarck si Millicent Rogers, al caror glamour este reinterpretat in imagini, in cheie contemporana, de Karl Lagerfeld), modele internationale (Diana Dondoe, gazda rubricii De ce sa nu…? din acest numar), designeri (Sonia Rykiel, cu o confesiune emotionanta despre un secret pastrat timp de 15 ani) si cele mai stylish femei ale momentului (cititi articolul despre modul in care cele mai bine imbracate femei redefinesc conceptul de stil personal, pentru a afla daca faceti parte din echipa Tilda Swinton sau din echipa Beyoncé) pana la personalitati ale vietii publice din Romania (Monica Macovei, Leslie Hawke, Simona Popescu, Irina Schrotter, Rodica Mandache). Si pentru ca in prag de toamna e timpul pentru o resetare totala si in beauty, nu doar in moda, va ghidam printre noile tendinte in makeup si hairstyling, va propunem o trusa ideala de machiaj pentru acest sezon si va oferim secretele de frumusete a patru cunoscatoare, fascinante indiferent de varsta (Cristiana Grasu, Iulia Vantur, Venera Arapu si Eugenia Enciu).

 HIGH SOCIETY. Foto: Karl Lagerfeld. Fashion Editor: Andrew Richardson

 

BAZAAR MEN – Ghidul elegantei masculine

Doar impreuna cu editia septembrie-octombrie, BAZAAR MEN face o incursiune printre cele mai inspirate tinute masculine ale sezonului: de la principalele tendinte de pe catwalk, decriptate si traduse in sugestii de buna purtare, la recomandari de piese-cheie & accesorii cool.

 SECRETELE STILULUI FARA EFORT. Foto: Robert Petreanu. Stilism: Andrei Iovu si Lil Bulgac

In plus, BAZAAR MEN sta de vorba in exclusivitate cu bad guys (gone good) a caror charisma se manifesta din nou in aceasta perioada: Gary Oldman in ipostaza de model pentru Prada, dar si in cea de actor de prim rang in The Dark Knight Rises si Lawless; DJ-ul si producatorul britanic Mark Ronson, imaginea noului parfum Fan di Fendi pour Homme; si Pete Doherty, alter ego-ul lui Alfred de Musset in filmul Confession of a Child of the Century, ce a avut premiera la Cannes.

 Harper’s BAZAAR septembrie-octombrie & BAZAAR MEN – din 3 septembrie la toate centrele de difuzare a presei!
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here