Noul roman al lui Dan Brown se va gasi de pe 28 noiembrie in librarii

0
Coperta Origini 3 D

Asteptata timp de patru ani, Origini va putea fi gasita in librariile din tara incepand cu 28 noiembrie. Este un eveniment editorial, pentru ca autorul sau este unul dintre cei mai cititi scriitori din lume, iar Origini, publicata deja in Statele Unite si Europa, se situeaza in topul celor mai vandute carti. Autorul Codului lui da Vinci, bestseller international vandut in peste 86 de milioane de exemplare, reia, in Origini, ingredientele care au contribuit la succesul cartilor publicate pana acum.

Robert Langdon, profesor la Harvard, specialist in simbolistica, este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao de fostul sau student Edmond Kirsch, „un Nostradamus al timpurilor moderne”, dupa cum i se spune. Acesta, un geniu al informaticii, vrea sa arate lumii ultima sa descoperire, sa dezvaluie secretul originii noastre, esenta profund profana a fiintei umane. Insa in momentul in care Edmond deschide prezentarea, Avilà, un amiral in rezerva, il ucide.

Impreuna cu Ambra Vidal, frumoasa directoare a muzeului, Langdon incepe o cursa nebuna in cautarea parolei de 47 de caractere a calculatorului ultra sofisticat al lui Edmond. Insa descoperirea lui Edmond contravine marilor curente religioase, care isi trimit soldatii pe urmele lui Langdon.

Urmeaza o cursa contra cronometru care ne duce la unele dintre cele mai somptuoase monumente ale Spaniei, de la Sagrada Familia din Barcelona, pana la mausoleul lui Franco, o reteta cunoscuta care isi atinge insa scopul si de data aceasta – pur si simplu nu poti lasa cartea deoparte. In asta rezida talentul lui Dan Brown. El isi duce cititorul prin istorie, monumente arhitectonice, opere de arta, curente religioase, in timp ce atentia ii este atintita asupra unui thriller exceptional.

Cititi si: „J.K. Rowling revine pe primul loc in topul celor mai de succes autori”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here