Noutati de vara de la brandurile romanesti

0
noutati de la brandurile romanesti

Desi sezonul de vara s-a deschis oficial in urma cu o luna, garderoba dedicata lui nu este inca completa fara cateva piese si accesorii de la brandurile romanesti. Iar acestea au pregatit o multitudine de propuneri cu accente estivale, ce promit mai mult de o iubire de-o vara.

Rezultatul primei colaborari dintre Molecule F si un designer din portofoliul platformei

noutati de la brandurile romanesti

Molecule F si Skin Deep au renuntat la ideea de respectare a unor asa zise reguli impuse de conduita business-ului clasic, au depasit barierele creativitatii si au decis sa-si etaleze bogatia prin lansarea inelului BOGAT. Inelul BOGAT by Molecule F X Skin Deep reprezinta primul produs lansat dintr-o serie de produse create de Molecule F in colaborare cu cate un designer din portofoliu. Inelul din argint masiv va putea fi cumparat la pretul de 420 lei din Molecule F Concept Store, Etaj I, Promenada Mall sau comandat online pe www.molecule-f.com si www.touchskindeep.com. Produsul este un manifest pentru iesirea din tipare si pentru etalarea bogatiei, asa cum o percepe si si-o asuma fiecare.

Holiday Edition: prima colectie de vacanta semnata Murmur

noutati de la brandurile romanesti

„Cum ar fi Murmur intr-o vacanta pe Riviera? Cum ar arata piesele pe care femeia Murmur le-ar purta intr-o atmosfera de relaxare si culoare? Acestea s-au numarat printre intrebarile pe care ni le-am pus cand am conceput editia dedicata vacantei”, spune Andreea Badala, designer si fondator Murmur.

Colectia este constituita din cateva piese de baza destinate vacantei, fara a se rezuma doar la plaja. Printre piese se regasesc pantaloni scurti ce pot fi deschisi rapid printr-un singur gest de deznodare, topuri de matase cu bretele multiple care pot fi purtate in mai multe moduri, topuri din satin pana in talie cu print-ul specific colectiei, orhideea. Kimono-urile vin ca o propunere de piesa clasica de vara, ce poate fi foarte usor purtata in contexte diferite.

Crina Bulprich si Building, o noua colectie inspirata de vacanta

noutati de la brandurile romanesti

Povestea noii colectii de primavara/vara 2017 a Crinei Bulprich, a pornit de la un sat din Fuerteventura, Los Molinos, si de la arhitectura caselor din acest loc care au cucerit-o. Pe langa forma lor cubica (formele geometrice regasite in arta sau arhitectura raman in continuare sursa de inspiratie pentru Crina), ea a incercat sa incapsuleze in colectie si starea de bine cu care s-a incarcat in aceasta vacanta.

In colectia actuala predomina bumbacul, lana tratata pentru vara si denimul. “Am indraznit sa folosesc mai multa culoarea pentru aceasta colectie de vara. Cromatica ei este preluata in mare parte din culoarea caselor din Los Molinos. Este putin mai colorata decat colectiile anterioare, insa in rest am pastrat cam aceeasi linie pentru croi. Imi place sa refolosesc anumite elemente de la o colectie la alta, pana la urma asta imi defineste linia vestimentara si creeza o unitate intre piese, de la o colectie la alta.”

Elemente clasice nautice transpuse intr-o colectie de vara ultramoderna

noutati de la brandurile romanesti

Colectia ATU Body Couture Spring/Summer 2017 vine cu o tematica maritima ce continua abordarea feminista a brandului sub forma unei povesti de iubire denumita The Sea and Her Lover. Din combinatia a diferite motive nautice cu elemente mitologice, colectia contureaza profilul unui personaj puternic care emana magie, o adevarata ”sirena” contemporana.

Siluetele derivate din costumele marinarilor si cromatica inspirata din tonuri navy construiesc, asadar, femeia ATU Body Couture oferindu-i confortul necesar si versatilitatea deja caracteristica. Accesoriile completeaza look-ul propus prin adaugarea unui element ludic si fantezist la intreaga silueta.

Cititi si: “Lansari de sezon: 5 noutati de la brandurile romanesti”!

Foto: Liviu Ratiu (Crina Bulprich); Mike Nicolaev (ATU Body Couture); Mihai Bumbu (Murmur); George Enache (Molecule F x Skin Deep)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here