Noutati de toamna de la brandurile romanesti

0

Vreti sa faceti din timp cumparaturile pentru sarbatorile din decembrie? In portofoliul brandurilor romanesti gasiti multiple optiuni de cadouri pentru cele mai bune prietene.

Piesele din noua colectie RAQUETTE sunt ideale pentru femeile care abordeaza look-uri smart office, puloverele chunky semnate Ioana Ciolacu sunt disponibile in noi variante cromatice pentru acest sezon, iar Murmur ne ispiteste cu o noua colectie pentru primavara/vara 2018.

Asimetrie, supradimensionari si grafisme – elementele cheie ale noii colectii Ioana Ciolacu

Tricotajele supradimensionate, siluetele structurate si printurile florale sunt starurile celei mai recente colectii Ioana Ciolacu pentru toamna/iarna 2017/2018. Geci supradimensionate, salopete lejere, pulovere statement, toate acestea vin sa intregeasca viziunea Ioanei asupra acestui sezon. O noutate o reprezinta colaborarea cu fotograful Alex Galmeanu care si-a transpus amprenta personala intr-o serie de poze ce completeaza atmosfera creata de tinutele colectiei.

Propunerea RAQUETTE pentru toamna/iarna 2017/2018

Cu o atmosfera de film noir ce ruleaza in fundal, aceasta noua colectie RAQUETTE dedicata sezonului de toamna/iarna 2017/2018 revine la o siluetă feminina upgradata, influentata de anii 1940 si 1950. Detaliile asimetrice, stilul sartorial si tesaturile de lux care urmeaza liniile trupului feminin adauga un touch rafinat si atemporal colectiei. Croielile si detaliile masculine sunt infuzate cu o atitudine feminina si o relaxare contemporana.

ADN-ul Murmur sintetizat in colectia de primavara/vara 2018

Colectia de primavara/vara 2018 aduce in universul Murmur vibe-ul retro al anilor 1970 prin piese cu crapaturi adanci, rochii cu perforatii laser sau forme transparente, brodate manual. Corpul se descopera fie prin piese cu capse metalice, care pot fi desfacute cu calm ori printr-o miscare brusca, sau prin seria coroziva, care se dizolva in timp. „In filozofia brand-ului, un loc constant este ocupat de modalitatea de dezbracare a unei piese. Astfel, colectia aduce acele «ferestre» care descopera pielea sau diferite modalitati de deschidere prin care se creeaza un ritual al dezbracarii. Este o poveste a imbracarii si dezbracarii pieselor”, spune Andreea Badala, designer Murmur.

Cititi si: “Noutati de vara de la brandurile romanesti”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here