Noutăți din moda masculină pentru luna în curs

0

Lewis Hamilton realizează cea de-a doua colecție alături de Tommy Hilfiger, COS lansează o colecție unisex de piese esențiale pentru tranziția dintre cele două sezoane, iar adidas propune noul model Ultraboost 19.

Influențe sportive infuzate cu ADN-ul clasic american

Cea de-a doua colecție TommyXLewis realizată în colaborare cu Lewis Hamilton celebrează convingerea că, atunci când oamenii se întâlnesc, orice proiect devine posibil. Fiecare look aduce un twist fresh designului clasic sport cu o grafică supra-dimensionată “CREATE X UNITY”, culori pop roz aprins și mov, și degrade-uri inspirate de stilul străzii tipic orașului Los Angeles. TommyXLewis prezintă influențe sportive, piese de patrimoniu, siluete supradimensionate și elemente mai durabile, cum ar fi bumbacul organic, amestecând vibe-ul de modă al lui Lewis Hamilton cu ADN-ul clasic american tipic Tommy Hilfiger. Colecția cuprinde articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, lenjerie de corp, costume de baie și șosete.

Suport sporit și stabilitate cu adidas Ultraboost 19

Realizat în colaborare cu mii de alergători din întreaga lume pentru a reinventa complet pantofii pentru alergare, noul model Ultraboost 19 este practic o simplificare a modelului iniţial adidas Ultraboost de la 17 elemente la doar 4 componente performante. Rezultatul? Un model mai ușor, cu un retur crescut de energie și capacitate de reacție sporită pentru o experiență care schimbă regulile alergării. Inovatoarea ţesătură dintr-o singură bucată, Primeknit 360, îmbracă piciorul şi îi oferă o susținere îmbunătățită și un confort sporit

Schimbările de sezon propuse de COS

COS are în vedere trecerea de la lunile friguroase la cele de primăvară printr-o serie de tricotaje calduroase în culori vii, și printr-o colecție capsulă compusă din piese esențiale potrivite atât unui context formal cât și unui context relaxat, adresate atât femeilor, cât și bărbaților. De asemenea, COS propune o selecție amplă de blugi bărbătești, de la “slim-leg”, la “relaxed-fit”. Noile produse sunt acum disponibile în magazinele COS Calea Victoriei 116 și COS Baneasa Shopping City.

Citiți și: „Moda masculina si ultimile noutati din domeniu”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here