Noutăți din modă pentru iarna 2018

0

Două colecții asupra cărora și-a pus amprenta Disney plus o mulțime de alte piese proaspăt lansate, numai bune de dăruit în perioada Sărbătorilor de Iarnă!

Techno After Hours Uniform

Inspirată de scena de afterparty berlineză, colecția Diesel Pre-Spring 2019 pune un accent puternic pe elementele grafice atât în colecția masculină, cât și-n cea feminină. Sunt look-uri sporty la prima vedere, dar mai prețioase, mai elevate, datorită stratificărilor de piese. Piesele din colecția feminină include crop top-uri, tricouri cu fante pe ambele părți și o mulțime de piese cu logo-ul Diesel Denim Division. Există, în plus, jachete de piele cu aspect metalizat, cămăși oversized decolorate albite și jachete bomber brodate.

Denimul reciclat își găsește locul într-o colecție de sezon

În acest sezon brandul românesc AFMF pune accentul pe denimul reciclat și pe reutilizarea bucăților de material rămase din producția colecțiilor precedente. Jachete, rochii, fuste și pantaloni ilustrează că se poate prelungi cu succes viața unui material care este, în fond, nemuritor. Pentru a continua povestea producției reduse, brandul își încurajează clientele să returneze piesele vechi din denim AFMF primind la schimb un discount de 30% la următoarea achiziție.

O colaborare sporty-funny între Disney și Lacoste

 

Lacoste a împlinit 85 de ani de existență, iar Disney este 90 – ambele branduri fiind adevărate repere pe zona lor. Iar aceste două aniversări reprezintă ocazia perfectă pentru o colaborare exclusivă și extrem de haioasă. Colecția este compusă din aproape 30 de piese vestimentare, pantofi sport și articole din piele, iar Minnie și Mickey sunt personajele ce le împodobesc pe fiecare în parte. Pentru cei ușor nostalgici, piese bărbătești au un aspect ușor retro, în timp ce piesele pentru femei și fetițe sunt marcate inspirat prin prezența lui Minnie.

Kate Moss, vedeta noii campanii Burberry x Vivienne Westwood

Colaborarea multașteptată dintre Vivienne Westwood și Burberry, care onorează stilul și patrimoniul britanic, s-a lansat în sfârșit. Două dintre cele mai îndrăgite branduri din Marea Britanie au realizat o colecție limitată care combină abordarea unisex a lui Vivienne Westwood cu patternul clasic Burberry. Din colecție nu lipsesc jachete clasice cu două rânduri de nasturi și un mini kilt. Campania de modă în care este prezentă și Kate Moss a fost realizată de fotograful David Sims.

O ediție specială a jachetei iconice Levi’s®

În cea mai mare parte a secolului trecut au existat o serie de simboluri care s-au dovedit a fi adevărate iconuri ale Americii. Mickey Mouse este unul dintre ele, iar celălalt este jeans-ul Levi’s®. Cu ocazia celebrării a 90 de ani a personajului Mickey Mouse, aceste două branduri originale și-au unit forțele pentru prima dată într-o colecție specială Mickey x Levi’s®.

Alături de tricouri și bluze cu grafica lui Mickey Mouse – mare parte din ele fiind scoase din arhivele Disney din Anaheim, California – colecția include și o ediție specială a jachetei iconice Levi’s® Trucker cu imprimeu Mickey, un item foarte versatil pentru orice ținută.

Imprimeurile graficele sunt parte a trendurilor de stradă actuale inspirate de logo-mania și de diverse modele de jeans prespălate, care ne aduc aminte de stilul anilor ’80 și ’90. Faimoasele ilustrații ale lui Mickey și item-urile Levi’s® aduc împreună un fresh twist celor 235 de ani de istorie combinați. Colecția Mickey x Levi’s® este disponibila în toate magazinele Levi’s® din țară.

Inspirată de divele anilor ‘40

Colecția F.R.S For Restless Sleepers pentru Toamna/Iarna 2018-2019 include o varietate de propuneri pentru sezonul vacanțelor. Francesca Ruffini a creat piese ce amintesc de filmele anilor ‘40 și ’50 și de divele respectivelor decade: Grace Kelly, Katharine Hepburn și Lauren Bacall, în ținute de budoar. Create din țesături inovative și cu printuri originale, noile piese sunt mai călduroase, ideale pentru sezonul rece de iarnă.

Citiți și: “Moda masculină și ultimile noutăți din domeniu”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here