Portocaliu, o nuanță inedită pentru machiaj

Inspirație din backstage-ul câtorva show-uri importante ale sezonului, pentru un look fresh și neconvențional

0
Ashish

Orange is the new black! Dacă sunteți în căutarea unei nuanțe inedite pentru machiaj, pentru că, e drept, vara ne îndeamnă la purtarea unor culori vii, noi vă recomandăm să pariați pe portocaliu, cu derivatele sale de corai, peach sau alte versiuni. V-am pregătit o scurtă selecție cu modele din backstage-ul câtorva show-uri importante ale sezonului, care pot fi inspirație pentru un look fresh și neconvențional.

Vive le rouge!
Cea mai facilă metodă de a încorpora această nuanță este prin folosirea unui ruj portocaliu. Versiunea mată de la Fyodor Golan este cu siguranță un must-try, mai ales dacă aveți ochii albaștri, pe care îi pune în valoare atât de evident. De încercat este și machiajul inspirat din show-ul Hellessy, cu un ruj corai completat de blush în aceeași nuanță (pentru a recrea acest look, puteți folosi rujul și pe post de fard de obraz, aplicând cu buricul degetelor sau cu o pensulă).
Focus pe privire
Fiți îndrăznețe și orientați-vă și către farduri de pleoape în această culoare: aplicate grafic ca la Byblos, ori neuniform, ca în joacă, așa cum a fost la Ashish, în textură lucioasă, ca de gel. Versiunile de la Arthur Arbesser și Ann Demeulemeester, în tonuri potolite, ne fac să ne gândim la culorile stinse ale cerului după apus. Dacă vă place să experimentați cu machiajul, dar și dacă sunteți mai avansate în aplicării lui, încercați să creați efectul de mască de la Antonio Marras sau să extindeți linia blush-ului dincolo de zona obișnuită unde îl aplicați, realizând un efect de contouring modern, ca la Yudashkin.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here