Nuit Sociale revine cu “Autre Chose” pe 13 mai la Piata Amzei

0
1005
Nuit Sociale piata amzei (9)

Nuit Sociale, evenimentul preferat al iubitorilor de socializare, revine pe 13 mai la Piata Amzei cu “Autre Chose”. Incepand cu ora 3PM, pe platoul din Piata Amzei, Nuit Sociale da startul evenimentelor de duminica, pe zi, cu un vibe fresh, de inceput de vara.

Nuit Sociale piata amzei (9)

Piata Amzei este unul dintre locurile favorite pentru cei de la Nuit Sociale, acesta fiind al treilea eveniment organizat acolo, precedentele editii avand loc in 2016. Este o locatie cu o incarcatura istorica deosebita, in special pentru bucuresteni, iar reamenajarea locului face posibila organizarea de evenimente neconventionale si o pozitioneaza pe harta Bucurestiului contemporan.

“Inca de la inceputuri am dorit sa repunem pe harta Bucurestiului locatii in care nimeni nu si-ar fi imaginat un eveniment si am vrut sa demostram ca Piata Amzei, Casa Universitarilor si Palatul Telefoanelor pot fi locatii la fel de hip si cool pentru evenimente precum Clubul Diplomatic, Pescariu Sports & Spa sau Le Club.” spun organizatorii Nuit Sociale Partea muzicala din data de 13 mai vine cu o surpriza tocmai din Anglia, unde PBR Streetgang va face un live set de senzatie, cu ritmuri disco-dance. Rezidentii Oktopus si Radu Nicolaescu, doi obisnuiti ai petrecerilor organizate de Nuit Sociale, vor intregi atmosfera de duminica, cand surprizele se vor tine lant.

Nuit Sociale piata amzei (9)

Accesul la evenimentul Nuit Sociale “Autre Chose” se face doar pe baza de bratara, care se
obtine in prealabil de la unul dintre organizatori. Pentru mai multe detalii va invitam sa intrati pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/423597618086187/.

Agenda “socialilor” se anunta una plina pentru perioada de vara, in afara de mult asteptatele evenimente de pe malul marii in Mamaia Nord din lunile iulie si august, veti mai avea ocazia sa petreceti alaturi de organizatori la inceputul lunii iunie in gradina Casei Universitarilor, spre finalul lunii iunie la Pescariu Sports & Spa, iar pe 2 august Nuit Sociale implineste 3 ani de existenta, moment ce va fi marcat cu un eveniment pe masura asteptarilor. Stay tuned!

Cititi si: „Nuit Sociale – petreceri in cadru cosmopolit”!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here