O colectie nebuna, nebuna de Jeremy Scott

0

Jeremy Scott, singurul designer pe care Karl Lagerfeld il considera demn de a-l urma la Chanel, ne uimeste de fiecare data prin colectiile sale creative. Ii place sa creeze haine amuzante, care te fac sa te simti bine, iar specialitatea sa este amestecul de elemente neasteptate.

Ultima colectie pentru Adidas Originals by Jeremy Scott este o surpriza generala, plina de optimism, elemente excentrice si eclectice. Cultura nativilor americani a fost unul dintre punctele de pornire ale colectiei. Regasim totemuri, aripi, culori si motive etnice, imprimate pe haine sau in forma pantofilor sport.

Mai mult, Scott a combinat printuri animale, tartanul scotian, stilul punk al anilor ’70, cu elemente urbane din anii ’80 si rave din ’90 pentru a obtine mix nebunesc. La oricine altcineva un asemenea efect ar fi fost un dezastru, el reuseste sa pastreze echilibrul si energia.

Originar din Kansas, Missouri, Scott a absolvit Institutul de Arta Pratt din Brooklyn. Si-a inceput cariera in Paris si a sustinut numeroase prezentari in toate capitalele modei. Rochiile inspirate din mancarea fast-food, sneakersii cu cap de ursulet sau coada de leopard, ochelarii de soare in forma de Mickey Mouse, pe care i-a purtat Lady Gaga in videoclipurile si concertele sale sunt, de asemenea, cateva din semnaturile lui.

Colectia Adidas Originals by Jeremy Scott este disponibila in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here