O noua aroma de descoperit: Dahlia Noir

0

Prima aroma creata de parfumierul François Demachy impreuna cu designerul Riccardo Tisci, Dahlia Noir de la Givenchy seduce prin combinatia intre subtilitatea notelor pudrate si profunzimea celor lemnoase. Vineri aveti ocazia sa descoperiti universul Dahlia Noir, odata cu lansarea parfumului la magazinul Kendra din Unirea Shopping Center Bucuresti.

Numele desemneaza o floare imaginara, o ipostaza a creativitatii lui Riccardo Tisci, dar Dahlia Noir este un parfum cat se poate de real si extrem de senzual. Contine trandafir, iris si mimoza, pe baza de lemn de santal si Tonka bean, si, intocmai precum creatiile haute couture ale designerului Givenchy, mixeaza o doza de delicatete traditionala (ce se traduce prin notele pudrate) cu abordarea moderna a feminitatii (notele lemnoase).

Cu ocazia lansarii parfumului, in magazinul Kendra va veti bucura pe parcursul zilei de 7 septembrie de o ambianta in stil Givenchy si de un cadou – o apa de toaleta sau o apa de parfum Dahlia Noir 5 ml la achizitionarea oricarui parfum Givenchy. In plus, consultantii de frumusete de la fata locului va vor rasfata cu sampanie&macarons si va vor prezenta toate produsele din gama Dahlia Noir.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here