(P) O vacanță exotică în mijlocul iernii, cadoul ideal de la Therme București

0
therme

Anul acesta, cele mai frumoase cadouri sunt experiențele care ne aduc împreună! De Sărbători oferă-le celor dragi amintiri frumoase care-i vor însoți pe tot parcursul anului.

O călătorie exotică de o zi printre palmieri și piscine cu apă termală, fără bagaje și bilete de avion, la doar 10 minute de mers cu mașina de capitală. La Therme București, trei zone diferite oferă activități și spații amenajate pentru cei pe care dorești să-i surpinzi.

Vrei să oferi o zi de răsfăț părinților sau celor mai buni prieteni/prietene?

 În zona The Palm te relaxezi în piscina de interior sau exterior, beneficiezi de tratamente terapeutice în una dintre cele trei piscine cu minerale sau ai parte de peelinguri și ritualuri cu peste 70 uleiuri esențiale în sauna umedă Rainforest. Aici regăsești și restaurantul Humboldt, amenajat ca o adevărată grădină botanică cu plante aduse din jurul lumii, ce oferă un meniu internațional.

Singurul lucru pe care familia ta și-l dorește de Sărbători este să petreceți mai mult timp împreună.

În zona The Galaxy, destinată intregii familii, puteți împărți experiențe cât într-o minivacanță.  În Galaxy ai cel mai spectaculos sistem indoor de tobogane din centrul și sud-estul Europei, în total 16 tobogane acvatice, de 1, 5 km lungime, destinate atât copiilor cât și adulților în căutare de adrenalină. Pentru încărcarea bateriilor restaurantul Greens din Galaxy, vă așteaptă cu un meniu divers și un spațiu primitor, creat special pentru voi. Iar după cursele pe tobogane și o masă gustoasă, Galaxy Relax este locul perfect pentru un cocktail pe marginea piscinei. Tot în zona Galaxy ai la dispoziție trei saune umede unde au loc zilnic peelinguri și ritualuri cu uleiuri aromate, toate incluse în prețul de acces.

Cauti un cadou cu rasfat inclus?

În Zona Elysium, ce include si accesul în zonele The Palm și Galaxy, există șase saune uscate spectaculoase cu diferite tematici: Amazon, Hollywood (saună cinema cu proiecție full HD), Provence, Bavaria, Alhambra (saună cu arhitectură maură) și Himalaya (saună cu pereți de sare din Himalaya). Zilnic, în fiecare dintre aceste saune au loc ritualuri de Aufguss care implică utilizarea uleiurilor esențiale și adevărate spectacole coregrafiate de echipa de wellness. Tot în Elysium se află și singurul restaurant à la carte din Therme București, The Mango Tree Creative Thai Cuisine, unde ești invitat la masă în halat, într-un setting elegant și exotic.

Am ales pentru tine cele mai bune recomandări de cadouri care transformă urările călduroase în experiențe reale.

Card Therme 100 de lei –cadoul ideal pentru cei care iubesc Sărbătorile, dar nu și vremea rece.

Card Therme 200 de lei – cadoul ideal pentru cupluri fericite. E ca o vacanta in doi cu feeling de vara, doar ca aproape de casa. E ca un city-break, o escapada într-o destinație exotică pentru care nu trebuie să îți faci bagajele.

Card Therme 400 de lei – cadoul care aduce toata familia în jurul palmierului.  Pentru ca, nu-i așa, ați colindat in jurul bradului, meritați să colindați și in jurul palmierului.

Orice ai vrea să transmiți de Crăciun celor dragi, poți să o spui prin cadouri care transformă urările călduroase în experiențe exotice. Intră pe shop.therme.ro și oferă sărbători de iarnă exotice!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here