O vară En Roze cu Jidvei

0

Ce poate fi mai plăcut decât o seară de vară petrecută alături de prieteni și un pahar cu vin roze bine răcit și plin de savoare?

 Jidvei

Am sărbătorit Ziua Internațională a Vinului Roze într-o atmosferă relaxată la Si-Lounge, vineri, 26 iunie. Am degustat cele mai bune vinuri roze din portofoliul Jidvei, am aflat povești interesante din lumea vinului și, pentru ca seara să fie cu adevărat specială, cei prezenți au avut parte și de o surpriză! Mai exact, a fost vorba de degustarea în avanpremieră a unui vin roze premium din portofoliul Jidvei, Tezaur Roze.

 Jidvei

Jidvei are unul dintre cele mai diversificate portofolii de produse de pe piața vinului din România, variind de la vinuri liniștite la vinuri spumante, vinars și must. Cu peste 70 de etichete în portofoliul său, Jidvei produce vinuri care sunt grupate generic în două categorii: vinuri cu Indicație Geografică – Dealurile Transilvaniei și vinuri cu Denumirea de Origine Controlată, care reprezintă peste 90% din vinurile vândute anual de Jidvei.

În 2012, compania a lansat cele două game de vinuri superpremium: Mysterium și Owner’s Choice – Ana și Maria.

În anii cu recoltă excepțională, Jidvei produce Eiswein, un vin desert prețios obținut din strugurii lăsați pe vița-de-vie pentru a fi recoltați la începutul iernii. Cel din recolta anului 2018 a fost premiat în cadrul celor mai importante competiții internaționale de profil. La The Grand International Wine Award „Mundus Vini”, Eiswein a obținut medalie de aur, iar la Frankfurt Internațional Trophy a fost distins cu medalie de aur și trofeul pentru cel mai bun vin românesc înscris în concurs. Vinarium International Wine Contest a adus pentru Eiswein Jidvei 2018 Marea medalie de aur.

Mai multe detalii despre Jidvei puteți găsi pe site-ul companiei, iar din magazinul online puteți comanda cu ușurință vinurile dumneavostră preferate.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here