Cele mai importante obiceiuri beauty de adoptat după 30 de ani

0
Cele mai importante obiceiuri beauty de adoptat după 30 de ani

A depăși vârsta de 30 este un lucru grozav. Chiar este. Nu vă mai pasă de ce zic alții, ați rămas cu un grup restrâns de prieteni, dar de calitate, sunteți independente și vă simțiți mult mai puternice. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că din când în când avem momente de panică asupra procesului de îmbătrânire, mai ales că vârsta de 30 de ani este crucială.

Aceste „fabrici de producție” din organism care ne mențin tinere și frumoase încep să încetinească, în timp ce alte schimbări ale metabolismului pot influența apariția unor probleme neașteptate, precum acneea sau rosaceea.

Dar, nu trebuie să vă faceți griji. Ținând cont de următoarele sfaturi și aplicându-le în mod constant, sănătatea și frumusețea pielii dumneavoastră nu vor dispărea.

Folosiți machiajul în favoarea voastră

Multe femei evită să poarte machiaj în fiecare zi pentru a permite pielii să „respire”, însă machiajul ajută de fapt să o protejeze. Gândiți-vă la machiaj ca la un ritual de îngrijire al pielii. Deoarece razele UV sunt cauza numărul unu al îmbătrânirii premature și majoritatea oamenilor nu dețin destul de multă protecție solară în mod natural, este recomandat să blocați aceste efecte dăunătoare aplicând un produs special. Cu alte cuvinte, stratul de machiaj servește ca o barieră suplimentară între piele și „dușmanul” – razele UV. Ultimate W+ Whitening BB Cream de la Mesoestetic este o cremă cu o formulă specială „multi-action” ce are proprietăti perfecte pentru o bază de make-up, hidratează, conferă luminozitate și uniformizează nuanța pielii instant și natural. Produsul garantează o protecție maximă, omogenă și constantă împotriva razelor UV datorită antioxidanților incluși și a combinației de filtre fizice și chimice. Aceasta se poate comanda online de pe www.produse-frumusete.ro.

Nu vă neglijați gâtul

Esteticienii confirmă faptul că pielea de pe gât și decolteu este prima care prezintă semne de îmbătrânire, și de aceea, este foarte important să o îngrijim adecvat. Întinderea cremei faciale până în această zonă este o metodă bună, dar nu suficientă. Apelați la un tratament profesional din când în când și veți observa o îmbunătățire semnificativă a pielii. Tratamentul Anti-Age by Lakshmi de la Country Spa Health & Beauty Retreat este un tratament împotriva îmbătrânirii pielii, cu ingrediente naturale puternice, uleiuri esențiale pure și extacte de plante care stimulează capacitatea de regenerare a pielii.

Includeți crema de ochi in rutina zilnică

Având în vedere că pielea din zona ochilor nu are, practic, glande care să producă sebum, și este prima suprafață de pe chip care arată semne de îmbătrânire, protejarea acesteia este esențială. Aplicați un produs special doar în partea exterioară ochilor, astfel încât să nu intre în contact cu genele și mai apoi să provoace iritații. Crema premium antirid pentru ochi Timeless Prodigy Eye Contour de la Skeyndor aduce pielii luminozitate, moliciune, confort și hidratarea de lungă durată. Produsul este disponibil în saloanele GETT’S la prețul de 654 lei.

Utilizați creme cu ingrediente active

Atunci când vă alegeți atât crema de zi, cât și cea de noapte, încercați să găsiți produse cu ingrediente premium. Astfel, veți feri tenul de niște chimicale inutile, iar rezultatele vor fi mai mult decât mulțumitoare. Crema hidratantă de zi Biotissima® și Crema nutritivă de noapte Biotissima® de la Life-Care au la bază ingredientele unice Sepilift DPHP și Lipactive Inca inchi care împrospătează, hidratează și atenuează ridurile. Sepilift DPHP este un ingredient revoluționar, certificat ECOCERT, care remodelează pielea, o hidratează și o tonifiază.

Ținând cont de aceste sfaturi, simple de pus în practică, veți încetini semnificativ procesul de îmbătrânire, iar pielea va arăta radiantă și luminoasă pentru o lungă perioadă de timp.

Citiți și: “5 obiceiuri care vă pot îngrășa părul și cum să le combateți”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here