Ochelarii de soare și ideea de a fi modern și cool

0
ochelari

Pune-ți o pereche de ochelari și gata – obții un aspect nou, mai cool! Lentilele întunecate și forma ochelarilor îți pot transforma instantaneu aspectul în unul mai atrăgător. Studiile cu privire la atractivitatea feței arată că aceasta are o legătură cu simetria și percepția oamenilor despre frumusețe.

Este deja cunoscut faptul că un aer de mister mărește curiozitatea și dorința sexuală, chiar și studiile cercetătorilor demonstrează asta. Misterul te atrage și te face să-l explorezi și să-l descoperi. Femeile știu asta și chiar dacă nu credeți, ele chiar caută modalități să se simtă cool și să fie mai misterioase. Ele știu că bărbații care cunosc deja o femeie au tendința să nu o asculte și să înceapă să se plictisească. Prin urmare, femeile evită asta cu un sentiment de mister creat prin faptul că nu discută despre ele și despre propriile afaceri. Asta atrage, stârnește curiozitatea și le face să fie mai interesante.

Un alt lucru esențial pentru o femeie, este acela de a nu arăta clar unui bărbat că îi place de el. De regulă, un bărbat care știe că unei femei îi place foarte mult de el, va devenit puțin arogant, iar asta îi va scădea interesul de a o cunoaște.

Aerul de mister este creat și prin look, prin ochelari. Acest lucru este sigur – ochelarii au devenit un atu al seducției, al frumuseții și modei. Cu ei este foarte ușor să-ți schimbi aspectul, să atragi atenția asupra ta, în aproape orice situație.

Nu există multe accesorii, precum ochelarii, care pot îmbunătăți aspectul unei persoane. Trebuie să recunoaștem că ochelarii pot oferi unei persoane statutul suprem de cool.

Există numeroase modele de ochelari eleganți, în tendințele modei din acest an, care pot evidenția aspectul și personalitatea unui om, la fiecare dintre ieșirile lui. De exemplu, ochelarii cu rame mari, care au un aspect vintage, sunt iar în centrul atenției, în ciuda trecerii timpului. Aceștia au un aspect plin de rafinament, deoarece designerii care i-au creat s-au gândit la toate aspectele, care țin și de eleganță, nu doar de avantajele de a corecta deficiențele de vedere.

ochelari

În acest an, sunt în trend ochelarii performanți, de înaltă tehnologie, care au lentile adaptate cerințelor consumatorilor, chiar și pentru distracție sau de a fi mereu în trend, cu acest accesoriu simplu, de tip fantezie. Femeile elegante aleg mereu ochelarii în funcție de personalitatea lor, țin ca ei să aibă rame care atrag atenția. În plus, ele se uită și la calitate, vor ca lentilele să fie speciale, să sporească viziunea, fără a fi orbite de suprafețele care reflectă lumina, cum ar fi zăpada.

Medicii recomandă ochelari cu lentile de protecție și oamenilor care au sensibilitate la lumina puternică, care au avut anumite probleme la ochi (au fost operați de cataractă) și acum au nevoie de confortul creat de lentilele polarizate.

Ochii obosesc și din cauza luminii albastre de la dispozitivele digitale, dar și odată cu înaintarea în vârstă. Se spune că după 40 de ani, deja apare o scădere a vederii și chiar se poate instala presbiopia. Există ochelari concepuți și pentru astfel de probleme, care sunt pentru lectură, pentru lucrul pe calculator (au filtre pentru lumina albastră), pentru anumite activități ce implică o bună acuitate vizuală.

Mulți oameni poartă ochelari de soare și în timp ce conduc mașina, când trebuie să-și mențină atenția în condiții schimbătoare de lumină, sau atunci când lumina soarelui este orbitoare. Eșecul de a vedea clar în timp ce conduc este o plângere obișnuită în ziua de azi. În principal, ochelarii au rolul de a îmbunătăți vederea slabă și de a promova creșterea siguranței la volan. Cei mai buni ochelari de condus au lentile personalizate, care pot face condusul să devină mai ușor, relaxant și sigur.

Persoanele care au vederea slabă, pot remedia această problemă cu ajutorul unor lentile de bună calitate, care corectează anumite deficiențe ale ochilor și pot atenua suprasolicitarea lor. Cu ajutorul ochelarilor se optimizează zona vizuală și se crește siguranța la volan, în trafic, pe timp de zi sau noapte.

 

Sursă: Agenția PROMOdesk

Sursă foto: Pixabay

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here