Ochi și sprâncene: lookuri moderne care vă pun în evidență privirea

0
ochi si sprâncene produse care vă pun în valoare privirea

Fie că preferați lookurile naturale sau sunteți mai degrabă adeptele unui machiaj seducător, mai intens, în această selecție veți descoperi produse care vă permit să abordați ambele direcții.

Haina de satin

Fin, cremos, dar foarte rezistent, acest fard surprinde prin versatilitate. Poate fi utilizat de sine stătător, ca bază, sau aplicat peste un alt fard, pentru un plus de strălucire.

Fard de pleoape Satin Edition 24h, Bourjois, 50 Lei

Căldura verii

După succesul paletei Heat, cu nuanțe neutre de fard pentru orice ocazie, încercați varianta
petite, ideală de luat în călătorii. Cinci nuanțe neutre şi una iluminatoare vă vor ajuta să creați un machiaj irezistibil oriunde.

Paletă Naked Petite Heat, Urban Decay, 140 Lei (Sephora)

Arcuri perfecte

Definiți linia sprâncenelor cu acest produs 2 în 1: un mascara ce le conferă culoare şi fixare şi un iluminator care, aplicat sub arcul sprâncenelor, le scoate în evidență. După succesul paletei Heat, cu nuanțe neutre de fard pentru orice ocazie, încercați variant petite, ideală de luat în călătorii. Cinci nuanțe neutre şi una iluminatoare vă vor ajuta să creați un machiaj irezistibil oriunde.

La Petite Robe Noir Brow Duo, Guerlain, 149 Lei

Black is back

Este sezonul machiajelor cu khol negru, iar acest creion este opţiunea perfectă. Produsul dispune şi de un highlighter, pentru a ilumina privirea şi a crea un effect smoky eyes delicat. Verde, galben, auriu, mov – sunt culori la care vă îmbie colecția de machiaj de primavera de la Chanel. Lăsați-vă seduse şi fiți propriul makeup artist, realizând lookuri mai îndrăznețe ca de obicei.

Creion Mystikol, Jane Iredale, 135 Lei (Madison)

Călătorie în Napoli

Verde, galben, auriu, mov – sunt culori la care vă îmbie colecția de machiaj de primavera de la Chanel. Lăsați-vă seduse şi fiți propriul makeup artist, realizând lookuri mai îndrăznețe ca de obicei.

Paletă Les 9 Ombres, Chanel, 425 Lei

Sărută-mi ochii

Puține produse transformă un look atât de rapid precum mascara. Fără să încarce genele, aceasta oferă un volum notabil şi le alungeşte.

Mascara Kiss My Eyes!, Melkior, 40 Lei

Nud pictat

Preferați lookurile naturale? Mizați pe un fard nude şi discret, pentru un aer rafinat. Sub formă de baton şi cu o textură cremoasă, produsul este foarte uşor de aplicat.

Fard de pleoape Amazing Eyes, Douglas Make-Up, 47 Lei

Smoke and ashes

Visați să obțineți un look seducător şi nu ştiți ce farduri să utilizați? Vă recomandăm un machiaj de tip smoky eyes, folosind această paletă cu şase nuanțe fumurii.

Paletă de machiaj Smokey, Gerovital Beauty, 100 Lei

Articol apărut în numărul de mai al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Ochi și sprâncene: 8 produse ce vă pun în valoare privirea”!

Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here