Ochi și sprâncene: 8 produse care vă ajută să obțineți machiajul multvisat

0

Creați lookuri moderne care să vă pună în evidență privirea.

Swipe up

Eyeliner sau fard? Decizia vă aparține. Tot ce trebuie să faceți este să swipe up. Acest produs 2-în-1 poate fi folosit fie ca eyeliner, fiind foarte pigmentat, odată aplicat și lăsat să se usuce, fie ca fard de pleoape, dacă la aplicare întindeți produsul precum un fard obișnuit. Paleta de culori e generoasă: 16 nuanțe disponibile.

Liner Wonder’Swipe 2 in 1 Liner to Shadow, Rimmel London, 35 Lei

Perie extensibilă

Dă volum genelor, le separă și le ridică, printr-o perie remarcabilă, care, cu o simplă rotire, se alungește, pentru a ajunge la fiecare geană, indiferent cât de scurtă este.

Mascara Artistry Studio Lash Boosting 3 in 1, Amway, 124 Lei

Sorbet de cireșe

Cu 12 nuanțe diferite de cireașă, de la rosé la roșul închis al celei mai coapte, această paletă vă va transforma orice look, conferind un plus de senzualitate.

Paletă Naked Cherry, Urban Decay, 249 Lei (Sephora)

Farmec parizian

Îndrăgostită de capitala Franței? Nu puteți rata, atunci, această paletă în ediție limitată cu zece nuanțe neutre (așa cum poartă orice pariziancă veritabilă), în texturi mate și satinate.

Paletă Terrybly Paris, By Terry, 229 Lei

Secrete din culise

Natura nu este la fel de generoasă cu toată lumea când vine vorba despre sprâncene, dar, din fericire, există câteva trucuri care vă pot ajuta să obțineți un aspect așa cum vă doriți. Încercați Dior Backstage Brow Palette, cu o ceară rezistentă la apă care fixează firele și două farduri din pudră ultrafină, cu acoperire adaptabilă. Pentru a obține un look cu sprâncene mai dense, mixați cele două nuanțe de fard, iar pentru un efect de contouring, aplicați nuanța mai deschisă la baza sprâncenei (către nas), iar cea mai închisă la capătul exterior al acesteia.

Paletă Dior Backstage Brow, Dior, 163 Lei

Revoluție în tehnologie

O nouă eră a frumuseții se deschide: printarea 3D. Cea mai nouă mascara Chanel este rezultatul unei colaborări cu ERPRO 3D Factory și duce conceptul de design de produs pe cele mai înalte culmi. Forma originală și inovatoare a periei, creată prin printarea unor straturi succesive de pudră de poliamidă polimerizată cu o rază laser, asigură o aplicare performantă, dozarea ideală de produs pe gene și volum așa cum l-ați visat.

Mascara Le Volume Révolution, Chanel, 186 Lei

Arcade perfecte

Un instrument multitasking și ușor de transportat oriunde, pentru un machiaj efectuat în taxi ori un retuș la mijlocul zilei. Are două capete, dintre care unul de creion și celălalt de pensulă pentru blending și o rezistență de până la 24 de ore.

Fard Monsieur Big Brow, Lancôme, 105 Lei

Mai multă culoare

Eyeliner și fard de pleoape în același timp, poate fi utilizat ca bază, de sine stătător sau împreună cu alte farduri, după plac. Gama, ce face parte din colecția Lancôme x Proenza Schouler, este disponibilă în patru nuanțe: negru, gri, maro și albastru-petrol.

Fard Ombre Hypnôse Kajal Proenza x Lancôme, Lancôme, 128 Lei

Articol apărut în numărul de noiembrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Fardurile colorate în colecțiile pentru toamna/iarna 2018/2019”!

Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here