Oferă-ți trei momente de răsfăț, în fiecare zi de vară

0

Indiferent unde te afli îți poți oferi multe momente în care să te simți bine și să te bucuri de atmosfera specială a zilelor și nopților de vară.

Asta înseamnă să te bucuri, să fii alături de prieteni și de cei pe care îi iubești, înseamnă să găsești bucurie în tot ceea ce faci și să te distrezi din plin. Printre toate acestea adaugă și micile tale momente de răsfăț.

Mănâncă înghețată

Vara este sinonimă cu goana dupa ceva răcoritor. Și ce poate fi mai răcoritor decât un pepene? O înghețată de pepene, of corso! Dacă încerci înghețata Corso Fresh de pepene galben, te convingi și tu. Și cum nu putem vorbi despre înghețată fără să amintim de ciocolată, îți recomandăm să încerci cornetul Triple Chocolate de la Corso, cu trei feluri de ciocolată (cu lapte, albă și neagră). Sau dacă ești vanilla-lover, poți alege înghețata lor pe băț cu glazură de ciocolată cu lapte și bucăți de migdale. Pe noi ne-au cucerit din prima.

Sau, cel mai bine, încearcă-le pe toate și descoperă care este cea care îți oferă cea mai mare doză de răsfăț. 

Ascultă muzică

Vara merge bine cu muzica ta preferată. Fie că o asculți la căști, fie în mașină sau în club, muzica este partenerul perfect și este mereu o sursă de tonus și bucurie. Ascultă hiturile verii, ascultă piesele care te duc cu gândul la mare, la petrecerile de pe plajă, acompaniate de sunetul valurilor calde sau, de ce nu, sus pe bloc, noaptea, sub lumina lunii. Cântă alături de Antonia și simte ritmul unei veri fantastice de care, pur și simplu, trebuie să te bucuri în fiecare clipă.

Plimbă-te noaptea

Oriunde ai fi, trăiește relaxarea nopților de vară. Plimbă-te și bucură-te de răcoare. Nopțile de vară sunt magice, sunt misterioase și provocatoare. Combina-le cu delicatețea unei înghețate și trăiește în stilul tău, indiferent care este acela.

Indiferent cum ești: rebel, creativ, hater, skater, rapper sau graffer, vanilla fan sau chocolate lover, ești unul dintre cei care trăiesc din plin vara. Există un flavor perfect, care te reprezintă și care îți poate fi partener dulce și răcoritor în toate nopțile de vară.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here