Oh, Baby Doll Cara

0
149

Personalitatea efervescenta a Carei Delevingne a ajutat-o sa devina mai mult decat un model de success al momentului. Iar ca noua fata a Yves Saint Laurent Beauty este intruchiparea ideala a femeii-copil rebele si spontane, careia ii este dedicata colectia Baby Doll.

In filmul pentru Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll,  o urmarim pe Cara pregatindu-se de o petrecere. In timp ce isi aplica mascara, suntem invadati de flashback-uri alb negru, foarte Hedi Slimane, cu viitoarele si fostele instantanee din viata colorata a Carei. Regia lui Nicolas Garnier, in care secvente video sunt intercalate cu imagini statice, creeaza un ritm intens, dublat de muzica special conceputa pentru spot  ‘Oh, Baby Doll’ a lui Chuck Berry, remixata de francezii din spatele trupei La Femme.

In aceste secvente ritmate, Cara merge pe skateboard, in tocuri Saint Laurent, alterneaza intre smoching, ce-i da personalitate masculina, si lenjerie feminina, cu toata gingasia necesara, intre petrecareata care nu doarme noptile si inocenta care prefera plimbari cu bicicleta. Laturi ale personalitatii ei vesele sunt explorate pe deplin prin tinute diferite.

Singurul lucru care nu se schimba e mascara ce-i evidentiaza frumosii ochi de papusa si rujul fucsia, culoare de accent din film; nuanta in care este semnat si Baby Doll.

Urmariti-o pe Cara in video-ul de mai jos:

[youtube _kgWokCQSBs 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here