Olivia Colman, Helena Bonham Carter, Gillian Anderson, pe covorul roșu la premiera The Crown

0
Gillian Aderson. alături de Olivia Colam și Helena Bonham Carter la premiera The Crown
Gillian Anderson joacă rolul lui Margaret Thatcher (Thatcher a fost prima femeie aleasă în funcția de prim-ministru sau lider al unui partid politic major în Regatul Unit, precum și primul premier britanic ales de trei ori consecutiv (1979, 1983 și 1987), record politic pe care l-a egalat numai Tony Blair în 2005).

Olivia Colman, Helena Bonham Carter și Tobias Menzies preiau atribuțiile regale de la Claire Foy, Matt Smith și Vanessa Kirby în acest sezon din The Crown. Odată cu premiera celui de-al treilea sezon din hit-ul Netflix, telespectatorii vor observa că o nouă serie de actori au preluat Palatul Buckingham.

Serialul – care urmărește viața reginei Elisabeta a II-a începând cu anii 1940, continuând cu domnia ei din anii ’60 -’70 – a înlocuit vedetele Claire Foy, Matt Smith și Vanessa Kirby odată cu intrarea personajelor în vârsta mijlocie, întâmpinându-i pe Olivia Colman, Tobias Menzies și Helena Bonham Carter în noul sezon.

În căutarea noii sale regine, creatorul Peter Morgan a spus că Colman a fost prima pe „o listă de o persoană”, deși a prezentat probleme legate de culoarea ochilor săi căprui în loc de albaștri, cum îi avea Foy, ceea ce a determinat echipa sa să cocheteze cu ideea de înlocuire digitală a ochilor pentru a se potrivi cu predecesoarea. „Până la urmă, ne-am decis împotrivă”, a declarat Morgan pentru The Hollywood Reporter la premiera show-ului de la AFI Fest din Los Angeles, sâmbătă. „Ne-am gândit: „Ascultați, lăsați-o în pace să joace, va fi bine.” În ceea ce privește pregătirea personală a lui Colman pentru a intra în pielea personajului creat practic de Claire Foy, pentru care a și câștigat un Emmy, Colman a declarat „practic am copiat-o pe Claire”.

În timp ce sezoanele anterioare s-au concentrat pe perioada de curtare și căsătoria lui Elizabeth și Philip, sezonul trei transformă show-ul din „a fi o dramă soț-soție într-o dramă de familie”, a spus Morgan, copiii regali (Josh O’Connor ca Prințul Charles și Erin Doherty ca prințesa Anne) intrând în vârsta adultă și introducând propriile lor povești. Lucrurile se complică și pentru regină, deoarece intervine moartea lui Winston Churchill, urmată de o rotație de personaje politice care încearcă să umple locul gol rămas. „Cred că este poate o perioadă mai puțin drăguță, mai puțin romantică – greutatea coroanei se simte puțin mai tare, cu câteva provocări în plus din afară„, a spus Menzies.

În sezonul al treilea apar noi figuri publice recognoscibile precum Margaret Thatcher interpretată de Gillian Anderson și Camilla Shand, marea dragoste a Prințului Charles.

Sezonul al treilea The Crown este acum disponibil pe Netflix.

Gillian Anderson și John Lithgow (Winston Churchill)
Gillian Anderson
Helena Bonham Carter
Josh O’Connor (Prințul Charles) și Helena Bonham Carter
Helena Bonham Carter
Erin Doherty

Olivia Colman

Charles Dance
Charles Dance, Erin Doherty, Helena Bonham Carter, Peter Morgan, Olivia Colman, Tobias Menzies, Josh O’Connor
Olivia Colman și Tobias Menzies
Erin Doherty, Helena Bonham Carter, Olivia Colman
Erin Doherty și Josh O’Connor
Josh O’Connor

Foto: Getty Images

Citește și Cum arată actrița aleasă să o interpreteze pe Prințesa Diana în „The Crown”

și Gillian Anderson se alătură distribuției serialului The Crown

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here