Omagiu adus lui Keith Flint la Versace SS20

0
Omagiu adus lui Keith Flint la Versace SS20

Sâmbătă a avut loc ediția dedicată colecțiilor bărbătești la Milan Fashion Week, unde Donatella Versace și-a prezentat viziunea pentru SS20 pentru casa Versace. Iată tot ce trebuie să știți.

DONATELLA A ADUS UN OMAGIU SOLISTULUI THE PRODIGY, KEITH FLINT

Versace SS20 Menswear, Milan Fashion Week
Versace SS20 Menswear, Milan Fashion Week

Așa cum au indicat folosirea melodiilor trupei The Prodigy de pe coloana sonoră sau modelele cu părul stilizat cu țepi, vopsit în culori țipătoare post-punk, show-ul Versace SS20 i-a fost dedicat solistului Keith Flint, care ne-a părăsit în martie.

„Dedic această colecție vechiului meu prieten. El a întruchipat conceptul de disruption, iar ultimul lui show la Milano a avut loc chiar aici”, a declarat Donatella Versace înainte de prezentare.  Asta avea loc în 2014 când Flint le spunea jurnaliștilor italieni că “Milano emană sex și moarte” și “Îmi place să aduc urâtul în frumos”. 

Versace SS20 Menswear, Milan Fashion Week, Omagiu adus lui Keith Flint (Prodigy)
Versace SS20 Menswear, Milan Fashion Week, Omagiu adus lui Keith Flint (The Prodigy)

SHOW-UL S-A DESFĂȘURAT ÎN JURUL UNEI SCULPTURI CENTRALE

Piesa centrală a spectacolului de pe Via Gesù a fost o mașină de curse neagră din anii ’90, din care se revarsă valuri de aranjamente florale, realizate de colaboratorul constant al casei Versace, Andy Dixon.

Versace și-a argumentat alegerea spunând că, atunci când un băiat devine bărbat, primul lucrul pe care și-l ia este o mașină. Ideea colecției trimite și la amintirea fratelui său, Gianni, care la 19 ani a convins-o pe Donatella, pe atunci în vârstă de 11 ani, să-și vopsească părul blond platinat pentru prima dată (pe care nu l-a mai schimbat de atunci), înainte de a se furișa într-o mașină furată de la părinți, pentru a ajunge la un concert Patty Pravo.

VERSACE NU ȘI-A ÎNCHEIAT CONTURILE CU ANII ’90

Versace SS20, Bella Hadid, Milan Fashion WeekVersace SS20, Bella Hadid, Milan Fashion Week

Această dorință de a face gesturi rebele la vârsta la care băieții pășesc spre maturitate a fost reflectată în costumele bărbătești oversize, asortate cu cravată minimalistă și jachetele biker cu franjuri. Apoi show-ul a făcut o trecere de la siluetele voluminoase la jachete cu printuri în tonuri acide și pantaloni scurți din mătase spre final. O altă amprentă clasică a somptuoasei case Versace au fost printurile cu amfore și cardiganurile din tricot Lurex. Printuri cu reclame la parfumuri Versace vintage pe tricouri și denimul au adus un plus de stil din trecut.

Versace SS20 Menswear, Milan Fashion Week
Versace SS20 Menswear, Milan Fashion Week

Deși oficial a fost o colecție bărbătească, gașca de fete preferată a Donatellei Versace nu a lipsit, Irina Shayk, Gigi și Bella Hadid, Adut Akech și Stella Maxwell făcându-și apariția pe catwalk.

View this post on Instagram

Backstage moment just before the show! @gigihadid 💋

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

Citește și:11 look-uri purtate de Gigi Hadid pe catwalk

Foto:Imaxtree, Instagram Versace, Donatella Versace

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here