On modelling: Anna von Rüden

0
Rochie Rick Owens, mytheresa.com, 369 Euro Pantofi Casadei, 2.800 Lei Cercei Imalinz, imalinz.com, 2.100 Lei

A apărut într-un spot tv alături de Colin Farrell, într-un clip al formației Rammstein, dar și într-o prezentare Lutz Huelle. Modelul de 68 de ani Anna von Rüden ne dovedește că modellingul poate fi atractiv indiferent de vârstă, iar noi am profitat de prezența ei într-un shooting Harper’s BAZAAR România pentru a discuta cu ea despre aceste provocări.

Rochie Balenciaga, mytheresa.com, 1.290 Euro, Cercei Imalinz, imalinz.com, 2.100 Lei

Sunt o femeie în vârstă de 68 de ani – mamă a 4 copii, bunică a 12 nepoți (în curând, în această primăvară vor fi 14) și iubită de 8 ani.

La 55 de ani m-am despărțit de soțul meu, iar această despărțire m-a schimbat enorm. M-am reapucat din nou de modelling, fac asta deja de 10 ani și mi-am găsit o nouă iubire.

Rochie Balenciaga, mytheresa.com, 1.290 Euro, Pantofi Casadei primăvară-vară 2019, Cercei Imalinz, imalinz.com, 2.250 Lei

Moda a făcut dintotdeauna parte din viața mea. Îmi amintesc că la 5 ani, îmi puneam pălăria bunicii atunci când mergeam la biserică, iar acest fapt nu-l amuza deloc pe bunicul meu, însă mie îmi plăcea.

A fost distractiv să fac modelling în studenție, dar cam atât. Acum, fiecare ședință foto sau defilare o percep ca pe victorie! Sunt fericită că pot să-mi arăt trupul cu tot ce înseamnă el, inclusiv ridurile! În trecut, am avut multe îndoieli – acum toate acestea au dispărut. Mă simt în formă, sunt fericită cu familia mea și alături de prietenul meu.

Sacou Edward Crutchley, matchesfashion.com, 960 Euro, Rochie vintage din recuzita stilistului, Pantofi Casadei primăvară-vară 2019, Colier (sus) Sister, sisterthebrand.com, 63 Euro, Colier Imalinz, imalinz.com, 2.400 Lei

Port de obicei numai ce-mi place și nu e niciun secret că atunci când te simți confortabil în interior, acest lucru este vizibil pentru ceilalți și la exterior.

Un alt element important pentru mine, fără de care nu-mi imaginez viața, este muzica. Moda și muzică vor fi mereu legate una de alta pentru mine.

Bluză Murmur, 1.731 Lei

Imaginile cu Anna von Rüden au fost publicate în pictorialul Girls din numărul de aprilie 2019 al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Jurnalul unui model: Alexandra Micu”!

Fotografii: Léa Wormsbach, Realizat de Andrei Iovu și Lil Bulgac, Makeup și hairstyling: Victoria Plekhanova

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here