On modelling: Sarah Batt

0
Top, 480 Lei, și slip, 360 Lei, ambele Wolford, Cercei Imalinz, imalinz.com, 2.400 Lei

Prezentă în pictorialul din numărul de aprilie al revistei Harper’s BAZAAR România, modelul Sarah Batt a acceptat să ne împărtășească viziunea ei despre modă, feminitate și standardele de frumusețe ale prezentului.

Rochie Norma Kamali, mytheresa.com, 240 Euro, Pantofi Kurt Geiger, kurtgeiger.com, 170 Euro, Cercei (din seturi diferite) Imalinz, imalinz.com, 2.100 Lei perechea

Elemente din modă care-ți conferă o doză suplimentară de feminitate: Cu siguranță o pereche clasică de pantofi negri cu toc care pot fi alăturați în funcție de ocazie unei ținute casual cu jeanși sau unui look mai elegant. La capitolul machiaj poți să te rezumi la un simplu ruj pentru a te simți instant ready to go. Îmi place moda pentru că mă ajută să prezint diverse laturi ale feminității mele: vulnerabilitate, tărie, senzualitate, excentricitate sau relaxare.

Rochie Norma Kamali, mytheresa.com, 240 Euro, Cercei Imalinz, imalinz.com, 2.100 Lei

Despre standardele de frumusețe ale prezentului: Acestea se schimbă cu rapiditate și, cele mai multe dintre ele, se îmbunătățesc. Se poate observa o diversitate mai mare în rândul modelelor, fete aparținând mai multor culturi, cu forme și dimensiuni diferite. Nu mai este o singură tipologie ideală și de asemenea se dorește egalitate în ceea ce privește minoritățile sau persoanele considerate atipice în societate.

Pulover, 195 Euro, și pantaloni, 225 Euro, ambele Joseph, joseph-fashion.com, Cercei Imalinz, imalinz.com, 2.400 Lei

Însă trăim în era Facebook-ului, a Instagram-ului și a Snapchat-ului cu reclame ce portretizează femeile ca fiind perfecte, iar acest lucru aduce cu sine o presiune pentru fetele tinere care se întreabă dacă se înscriu la rândul lor în acest ideal. Cred că standardele nerealiste de frumusețe vor reprezenta mereu o problemă pentru societatea noastră, dar simți totodată că se și schimbă un pic abordarea. E îmbucurător să descoperi persoane atente la felul în care promovează aceste standarde care-i vor ajuta pe ceilalți să se accepte.

Sacou Helmut Lang, matchesfashion.com, 738 Euro, Rochie Wolford, 960 Lei, Pantofi Kurt Geiger, kurtgeiger.com, 170 Euro

Cel mai mult la modelling îmi place că lucrez cu persoane cât mai diferite și călătoresc. Iubesc ședințele foto și ador să fiu pe platou, să observ întreagul proces creativ.

Rochie Lemaire, matchesfashion.com, 771 Euro, Mules Kurt Geiger, kurtgeiger.com, 170 Euro, Colier Imalinz, imalinz.com, 2.400 Lei

Imaginile cu Sarah Batt au fost publicate în pictorialul Girls din numărul de aprilie 2019 al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Jurnalul unui model: Alexandra Micu”!

Fotografii: Léa Wormsbach, Realizat de Andrei Iovu și Lil Bulgac, Makeup și hairstyling: Victoria Plekhanova

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here