Once upon a time by Karl

0
134

Calatoriti in timp alaturi de Chanel si povestea lui Gabrielle Chanel, ilustrata printr-un scurtmetraj de Karl Lagerfeld.

Suntem in anul 1913 si Gabrielle Chanel, Keira Knightley, tocmai si-a deschis primul boutique de palarii si haine in Deauville. Alaturi de matusa sa, de aproape aceeasi varsta cu ea, Adrienne Chanel, Clotilde Hesme, isi asteapta cu nerabdare primii clienti. Si asa incepe povestea Chanel, cu „a fost odata ca niciodata” sau „Once upon a time”, care este si titlul filmului.

Asistam la dezvoltarea lui Coco, inainte sa se tunda scurt sau sa inventeze jacheta Chanel. Palariile ei neobisnuit de simple si stilul lejer pe care-l afiseaza atrag cliente cu stil curajos, ce poarta jacheta sotului sau au un cardigan din captuseala, facut la comanda.

Lindsey Wixson, Stella Tennant, Saskia de Brauw, Jamie Bochert, Ashleigh Good si Tallulah Harlech sunt cateva dintre personajele excentrice atrase de stilul lui Coco. Iar toate tinutele ce starnesc admiratia noastra pentru inovatie si nonsalanta sunt de fapt din colectia cruise 2013/2014, prezentata de curand in Singapore.

Lasati-va atrase de povestea Chanel:

[youtube 0o9dTCl0hkY 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here