Opulenta in Bangkok

0

Cei care sunt in permanenta cautare de inedit si extravaganta vor fi incantati sa descopere hotelul Sofitel So Bangkok in centrul orasului, intr-o zona plina de viata, chiar langa parcul Lumpini.

Hotelul Sofitel So Bangkok, in apropiere de districtul financiar si zona de shopping 

A fost inaugurat in februarie si este caracterizat de originalitatea si armonia designului interior, realizat de cinci arhitecti locali sub indrumarea celebrului Christian Lacroix, a carui tusa unica se regaseste pana si in emblema hotelului, Tree of Life, si in uniformele personalului. Tema centrala se bazeaza pe cele cinci elemente – pamant, apa, lemn, metal si foc – si caracterizeaza toate cele 236 de camere, cinci baruri si restaurante, dintre care Park Society Restaurant & Bar se afla pe acoperis, precum si zona de wellbeing, cu spa-ul asemanator unei paduri mitologice si piscina infinity ce ofera privelisti de neuitat asupra Bangkokului.

Camera ce are ca tema elementul Pamant 

O noutate absoluta este Chocolab, in care oaspetii pot degusta bomboane si alte produse frantuzesti delicioase de ciocolata, in douazeci de arome diferite.
De la 116 Euro/camera/noapte; sofitel.com

Chocolab – rasfat cu specialitati frantuzesti de ciocolata
Foto: Prin bunavointa TAT Romania si Hotel Sofitel So Bangkok 

Sofitel Sukhumvit Bangkok, al doilea hotel al brandului francez, s-a deschis in aprilie si e situat tot in centru, pe Sukhumvit Road, in vecinatatea zonei de shopping si divertisment. Cele 345 de camere, inclusiv 37 de apartamente, au toate facilitatile impuse de standardele internationale de 5 stele. Centrul spa de lux, singurul din Thailanda ce ofera tratamente cu produse LʼOccitane, dar si masaj traditional thailandez si aromaterapie, ocupa intreg etajul 9, iar o piscina descoperita se afla la etajul 19.

Piscina cu terasa, noaptea 

Patru baruri si doua restaurante isi rasfata oaspetii cu delicii culinare specifice bucatariei asiatice si frantuzesti.

Unul dintre barurile cu atmosfera intima din Hotelul Sofitel Sukhumvit

Pentru oamenii de afaceri, la etajul 31 se afla Clubul Millésime, cu servicii personalizate si cu atmosfera de club privat, iar pe acoperis, LʼAppart, realizat in stil Haussmann, dispune de bar, salon, biblioteca, o bucatarie deschisa si o terasa in aer liber, cu superbe vederi panoramice asupra orasului. De la 135 Euro/camera/noapte; sofitel.com

Camera din Clubul Millésime, care ofera o atmosfera exclusivista membrilor sai
Foto: Prin bunavointa TAT Romania si Hotel Sofitel Sukhumvit Bangkok 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here