OZWEEGO, cel mai nou model adidas Originals inspirat de anii `90

0
adidas Originals - OZWEEGO (2)
adidas Originals - OZWEEGO

OZWEEGO, cel mai nou model adidas Originals, este reinterpretarea radicală a modelului de pantofi din anii ’90. Modelul dispune de sistemul de amortizare adiPRENE, deja reprezentativ pentru adidas, iar designul progresist stă la baza esteticii fiecărui model. Modelul va fi disponibil, la nivel internațional, începând cu 8 august. 

adidas Originals privește în trecut și lansează cel mai nou model: OZWEEGO. Având inspirație în trecut, OZWEEGO îmbină elemente din modelele cheie ale anilor ’90 şi aduce o schimbare estetică majoră pentru iubitorul contemporan adidas Originals. Modelul dispune de sistemul de amortizare adiPRENE și poate fi găsit în magazine, la nivel internațional, începând cu data de 8 august.

Având drept inspirație modelul OZWEEGO 3, un pantof ușor și confortabil din anul 1998, noul OZWEEGO adoptă o siluetă futuristă cu un design ce iese în evidentă, o talpă cu linii bine definite și o structură de suport transparentă. Caracteristicile cheie includ sistemul de închidere cu şiret, construcţia din plasă şi piele întoarsă cu inserții de TPU, tehnologia adiPRENE integrată în partea frontală a tălpii și în zona călcâiului.

OZWEEGO apare în urma căutării continue a viitorului esteticii și reprezintă spiritul unei noi generații de creatori. O sărbătoare a reinterpretării și dezvăluirii trecutului mărcii și crearea modelelor emblematice ale viitorului, OZWEEGO este cel mai recent model adidas Originals. http://www.adidas.com/OZWEEGO

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here