(P) 21 de motive pentru care să iubești brandul Forever 21

0
11512

forever 21 (6)

Marea deschidere a primului magazin Forever 21 din România va avea loc pe 3 septembrie, la Parklake Mall. Găsești AICI mai multe detalii.

 1. Forever 21 este brandul de fashion preferat din SUA.
 2. Forever 21 aduce spiritul liber al „orașului îngerilor ” – Los Angeles, unde s-a deschis primul magazin al acestui brand acum peste 30 de ani.
 3. Astăzi, Forever 21 este un fashion hit global cu peste 800 de magazine la nivel mondial.
 4. Forever 21 este un brand de referință pentru fanii de fast fashion.
 5. „Fast fashion”, în limbajul Forever 21, înseamnă articole noi în fecare zi conform celor mai noi trenduri.
 6. Forever 21 se concentrează pe oferirea unei valori ridicate clienților săi, asigurându-se că aceștia sunt tot timpul în pas cu moda și oferindu-le articole fresh și la zi, în fiecare zi.
 7. Fiecare zi în toate magazinele Forever 21 înseamnă noi produse sosite, ceea ce înseamnă o varietate nelimitată și o șansă pentru toată lumea să își găsească propriul său stil unic.
 8. Fiecare magazin oferă mult mai mult decât shopping – este o experiență a tuturor simțurilor cu un design exclusiv, muzică, entertainment  și, desigur, opțiuni de modă irezistibile.
 9. Forever 21 este cu siguranță brandul pentru oamenii cu un spirit tânăr și cu dorința de a se redescoperi constant.
 10. Forever 21 este o marcă a cărei inspirație vine de la noi – din curajul nostru de a visa, de a ne bucura de viață, de a ne iubi pe noi înșine și de a-i iubi pe alții.
 11. Forever 21 a fost creat pentru noi – ne permite să experimentăm în fiecare și să ne îmbrăcăm în funcţie de dispoziția noastră și stilului nostru de viață.
 12. Forever 21 este un trend setter în moda pentru femei si bărbați.
 13. Forever 21 se ocupă de toate – din cap până în picioare.
 14. La Forever 21 putem găsi accesorii la care nici măcar nu am visat, la prețuri care nici nu ne-am imaginat că există.
 15. Brandul Forever 21 are multe articole diferite – atrăgătoare și noi, deci la fiecare vizită veți avea ce găsi.
 16. Shoppingul la Forever 21 este o aventură nouă în fiecare zi, pentru că ceea ce îți place azi, poate fi înlocuit cu ceva diferit mâine.
 17. Forever 21 răsfaţă simțurile – paleta bogată de culori și materiale ne energizează încă de la primii pași în magazin.
 18. Forever 21 a fost promovată de celebrități precum Jennifer Lopez, care a apărut cu mândrie pe covorul roșu purtând pantaloni Forever 21, Selena Gomez, Mila Kunis fermecătoare cu topul Forever 21, surorile Kardashian și mulți alții.
 19. Forever 21 are deja admiratori în Romania, inclusiv bloggeri si vedete care dau tonul modei, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Andreea Raicu, Ovidiu Muresanu, Diana Enciu si Alina Tanasa de la Absolutely Fabulous si multi altii.
 20. Acest gigant al modei nu a ales la întâmplare să deschidă primul magazin în ParkLake, din Bucuresti. Centrul comercial ParkLake a fost selectat pentru că oferă o experiență de shopping de top și este foarte potrivit pentru a găzdui primul magazin al brandului din Romania. Brandul are ca prioritate numărul unu alegerea unui loc care să fie accesibil clienților și care să le reprezinte produsele în mod corespunzător.
 21. Marea deschidere a magazinului Forever 21 din ParkLake din data de 3 septembrie va fi grandioasă într-adevăr – cu muzică, gazde atrăgătoare, jocuri și surprize, precum și cu vouchere cadou în valoare de 50 lei pentru primele 300 de persoane care vor intra în magazin.

forever 21 (1)

forever 21 (2)

forever 21 (3)

forever 21 (4)

forever 21 (5)

forever 21 (7)

 

forever 21 (9)

 

 

forever 21 (12)

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here