(P) 5 ani de Grace Couture Cakes si o noua colectie Signature Cakes

0
235
Grace Couture Cakes Signature 2018_001

Grace Couture Cakes (www.gracecc.ro) lanseaza editia 2018 a colectiei Signature Cakes. Cele 12 torturi din colectie sunt propunerile atelierului pentru evenimentele anului urmator si aduc in Romania tendintele internationale in cofetaria de lux.

„Toamna aceasta Grace Couture Cakes sarbatoreste 5 ani in care am indulcit mii de evenimente private si corporate. Ne-am bucurat impreuna de gusturi unice, retete inedite cu design creativ, am inovat si am lansat in fiecare an colectii de dulciuri rafinate. Sarbatorim 5 ani cu o noua colectie Signature Cakes 2018, creata pentru momente speciale si oameni dragi.”, a declarat Alina Sudriu fondator Grace Couture Cakes.

Signature Cakes este o gama de torturi premium lansata de Grace Couture Cakes si introduce notiunea de concept cake: retete proprii, arome intense, cu un decor elegant. Retetele noii editii combina mousse-uri cremoase, precum cele de ciocolata belgiana, merengue de cocos, vanilie de Madagascar sau caramel, cu mousse-uri cu arome proaspete, light, de cirese, fructe de padure, fistic sau mango si blaturi amaretto cu migdale.

Ipanema Bliss, Bacio de Vanilla si Caramel au Lait sunt noile propuneri ale atelierului Grace Couture Cakes pentru editia 2018 a Colectiei Signature. O selectie de torturi Signature Collection este disponibila zilnic in cele doua Cake Shop-uri Grace Couture Cakes din Piata Dorobanti nr. 5 si Baneasa Shopping City. Pentru comenzi si consultant contactati echipa Atelierul Grace Couture Cakes prin intermediul adresei de e-mail [email protected]

Despre Grace Couture Cakes

Lansat in anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetarie couture, recunoscut pentru lansare tendințelor din domeniul haute patisserie in Romania. Gamele proprii de torturi includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar și Éclair Affair.

Cititi si: “(P) Grace Couture Cakes lanseaza un nou cake shop in centrul orasului”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here