(P) 5 sfaturi de stil pentru sezonul 2020-2021

0
sfaturi stil

În 2021 avem parte de o explozie a creativității și a culorilor. Elemente fashion specifice anilor ’50, ’70 și ’80 au fost preluate și mixate cu cele moderne și noi. Ai parte acum de o mai mare libertate în exprimarea stilului tău, iar trendurile fashin care se conturează au accente suburbane, elegante și lejere. Află câteva sfaturi de stil despre noutățile în modă și despre cum să folosești accesoriile și bijuteriile în sezonul 2020-2021.

1. Zale de lanț oversized și cercei asimetrici

Direcția spre care se îndreaptă stilul bijuteriilor din acest sezon este cea a cerceilor supradimensionați, asimetrici sau singulari. Colierele și brățările cu zale mari fac și ele parte dintr-un trend care ia amploare tot mai mult, potrivit specialiștilor. Accesoriile au un caracter exploziv, se dorește a se ieși în evidență prin aceste forme maximizate. Inelele sunt de tip statement, dar și cu pietre colorate. Bijuteriile din aur galben au o revenire neașteptată în 2021, prin prisma faptului că nuanțele anului sunt galbenul luminos și rozul strident.

2. Simfonia culorilor pastelate

În acest an poți să nu-ți mai impui nicio limită cu privire la stilul propriu. Vei fi cucerită de obiecte vestimentare precum bluze, sacouri, trenciuri, cămăși și eșarfe cu cele mai diversificate nuanțe de roz. Astfel, rozul neon, fosforescent, fuchsia, bubble-gum, lavanda și lilaul vor colora într-un mod inedit și atractiv hainele și accesoriile. De asemenea, se conturează un trend al culorilor pământii, care vor înlocui în viitor nunațele neutre utilizate în prezent.

3. Trenciuri în stil folk și sacouri boyfriend

Noul sezon mai aduce și motivul imprimeurilor cu arabescuri și flori, expuse pe trenciuri și paltonașe. Aceste trenciuri vesele și colorate se pot asorta cu o rochie sau o bluză și un pantalon într-o singură culoare. De asemenea, sacourile cu umerii înalți, luați parcă din moda anilor ’80 și cu o croială stil boyfriend, se potrivesc la orice siluetă și vor fi în topul trendurilor fashion.

Un alt alt fenomen interesant care s-a impus în 2020 și a continuat în 2021, este cel al bluzelor și cămășilor cu mâneci largi. Pe lângă folosirea nuanțelor puternice de roz pastelat, întâlnim și această supradimenionare la toate nivelurile vestimentare.

4. Eșarfe din mătase á la Marilyn Monroe

Mișcarea fashion al anilor ’50, în care eșarfele din mătase se purtau într-un mod șic pe cap, a revenit. Acum există mult mai multe variante de prindere a eșarfei și mult mai multe combinații vestimentare. Poți da naștere astfel la ținute casual, moderne și originale. Eșarfele cu paternuri, imprimeuri florale sau monocrome se pot asorta cu un trenci elegant sau la o ținută cu geacă și pantaloni denim și reprezintă un finisaj complet al ținutei.

5. Genți galbene și franjuri trendy

Poate unul dintre cele mai interesante și de actualitate trenduri de modă în 2021 este cel al genților cu franjuri lungi. Dacă vrei să transmiți că ești o femeie puternică care are ceva de spus, poți accesoriza ținuta cu o astfel de geantă, iar ea va vorbi de la sine. Anul acesta mai poți să aduci o pată de culoare ținutelor tale și prin gențile galbene casual sau elegante care sunt la modă. Ca să fii la curent cu toate noutățile de stil din sezonul 2020-2021 poți consulta site-ul thetrendspotter.net.

 

Sursă foto: unsplash.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here