(P) Acesorii pentru Galaxy Alpha de la Lana x Britnic

0
116

Imaginează-ți cum ar fi să te trezești dimineața târziu și să-ți dai seama că ești în întârziere. De fapt, știm că ți s-a întâmplat și ție asta cel puțin o dată și, cu siguranță, în acele momente, ai sărit din pat și ai pus în practică toate trucurile și sfaturile stiliștilor și make-up artiștilor pe care le-ai citit în reviste. Când în sfârșit ești mulțumită cu felul în care arăți, îți iei geanta, cheile de la casă… și pleci grăbită spre birou gândindu-te dacă ajungi mai repede cu mașina sau cu transportul în comun.

La jumătatea drumului te gândești că poate ar fi mai bine să îți suni colegii și să-i anunți că întârzii și atunci îți dai seama că, în graba cu care ai plecat de acasă, ți-ai uitat telefonul pe noptieră. Și atunci te simți pierdută și complet deconectată. Smartphone-urile au devenit un must, le folosim zilnic și nu mai e niciun secret că mereu ne simțim oarecum singuri atunci când nu avem telefonul asupra noastră. Și pe bună dreptate, pentru că telefonul este gadget-ul care are toate informațiile și instrumentele de care ai putea avea nevoie pe parcursul unei zile întregi.

Galaxy Alpha este unul dintre cele mai stylish telefoane Samsung de până acum. Marginile de metal și colțurile ușor rotunjite îi oferă eleganță și îl fac plăcut la atingere. În plus, ecranul Super AMOLED și camera foto avansată sunt dotările tehnice care fac din acest smartphone alegerea perfectă pentru a surprinde sau a urmări imaginile preferate oricând.

Dacă ai un stil de viață activ, dar în același timp știi că alegerea gadget-ului personal spune ceva despre personalitatea ta, Galaxy Alpha este telefonul ideal pentru tine.

În campania „Adoptă Stilul Alpha”, Samsung a evidențiat acest stil modern și versatil colaborând cu mai mulți designeri români, care au creat accesorii pentru Galaxy Alpha, inspirate din stilurile celor care au participat la campanie. La finalul campaniei, câștigătorii au avut șansa să primească accesoriile create de designeri, pentru ei. Lana și Britnic, doi dintre designerii care s-au alăturat campaniei, au creat geanta specială cu suport pentru Galaxy Alpha. Forma clasică o face să fie elegantă, însă rozul vibrant este cel care o scoate din anonimat și adaugă personalitate unei ținute minimaliste. Design-ul a fost inspirat din moodboard-ul creat de câștigătorul acestei genți, care va folosi acest accesoriu în fiecare zi. Dincolo de eleganță, geanta are și un alt element practic – buzunarul exterior pentru telefonul tău, astfel încât tu să îl ai mereu la îndemână.

De asemenea, ei au creat și o husă specială care să-ți protejeze telefonul în timp ce acesta se află la încărcat. Suportul cu imprimeuri vii și puternice imită ecranul Super AMOLED și culorile puternice pe care Galaxy Alpha le redă, în timp ce buzuanarul special protejează smartphone-ul de zgârieturi. În plus, suportul este astfel construit încât îl poți agăța oriunde, de exemplu, îți poți agăța telefonul de cablul încărcătorului atunci când acesta se află la încărcat într-o priză aflată pe perete. În felul acesta cu siguranță nu-ți vei mai uita telefonul atunci când ești în vizită la prieteni sau în cafeneaua ta preferată.

Foto: Samsung

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here