(P) Adaugă un strop de strălucire cu noua colecție de brățări decorate cu cristale Swarovski oferite de IQOS

0
iqos

Alege să strălucești! Fără efort, în cele mai simple momente, prin ceea ce ești, prin felul în care gândești, prin energia pe care o emani și prin alegerile tale.
Accesoriile decorate cu cristale Swarovski completează orice ținută, fie ea de zi sau de seară, aducându-i un plus de valoare și eleganță. În această perioadă dedicată, în primul rând, femeilor, IQOS comprimă universul feminin într-o colecție de cinci brățări, simboluri pentru Stil, Încredere, Inovație, Creativitate și Autenticitate care îți vor da o strălucire aparte.

Până pe 8 martie, IQOS oferă un astfel de accesoriu la fiecare achiziție a unui dispozitiv din insulele și magazinele IQOS din țară. Atât femeile cât și bărbații primesc câte o brățară decorată cu cristale Swarovski pe care o pot păstra sau oferi unei femei importante din viața lor.

Brățările sunt inspirate din cele cinci nuanțe ale dispozitivului: roșu (Warm Copper), alb (Warm White), galben-auriu (Brilliant Gold), albastru (Stellar Blue) și gri (Velvet Grey) și vor fi oferite în limita stocului disponibil.

IQOS este un produs destinat fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here