(P) O armă eficientă antiage: Advanced Night Repair de la Estée Lauder

0

Noaptea este momentul perfect pentru a remedia problemele cu care se confruntă pe timp de zi pielea. Iar un nou produs Estée Lauder, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, revoluționează repararea nocturnă a tenului. Acest ser susține reînnoirea naturală a pielii pe perioada nopții, contracarând astfel impactul multiplelor agresiuni cu care ea se confruntă zilnic.

Efectele nocive ale luminii albastre, razelor UV și poluării combătute cu un produs revoluționar

Dezvoltat pentru a preîntâmpina în mod vizibil semnele îmbătrânirii, serul Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II din portofoliul Estée Lauder, reduce liniile fine și ridurile, hidratează pielea și-i conferă un aspect mai proaspăt. Tehnologia revoluționară ChronoluxCB™ de care dispune acest produs combină purificarea și sincronizarea celulară, pentru a ajuta pielea să repare rapid leziunile vizibile ale sale cauzate de razele ultraviolete și poluare.

Serul prezintă o combinație puternică de antioxidanți care neutralizează până la 90% din efectele nocive ale radicalilor liberi, înainte ca ei să poată afecta aspectul pielii. Produsul oferă totodată și o hidratare continuă, conținând niveluri vitale de acid hialuronic.

Ajutând pielea să își maximizeze capacitatea de reparare naturală pe timp de noapte, serul Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II reduce semnele îmbătrânirii premature, al ridurilor, îmbunătățind seminificativ aspectul și luminozitatea tenului.

Foto: prin amabilitatea brandului

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here