(P) AnaïsSand – bijuterii și ținute cu atitudine

0
113

Anaïs sau Anaitis este numele zeiței persane a iubirii, zeiță care, pe lângă datoria consacrată de a uni suflete, reprezintă puritatea spirituală și materială.

Brandul AnaïsSand aduce în exclusivitate în România bijuterii de lux, dar și ținute vestimentare create manual, care conferă atât eleganță, cât și o atitudine aparte celei care le poartă.

Dacă există un lucru pe care-l vei recunoaște în toate produsele AnaïsSand, acesta este broderia unică folosită de maeștrii bijutieri pentru a desăvârși fiecare accesoriu sau ținută AnaïsSand.

Fie că vorbim despre un eveniment special sau pur și simplu despre un cadou binemeritat, bijuteriile și ținutele AnaïsSand îți vor oferi un plus de senzualitate și frumusețe. Descoperă lumea AnaïsSand și lasă-te impresionată de eleganța și rafinamentul ce se ascunde în fiecare detaliu al creațiilor AnaïsSand.

Colecțiile de bijuterii pot fi cumpărate online pe www.anaissand.com, iar pe pagina oficială de Facebook vei găsi alte zeci de modele de bijuterii și ținute.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here