(P) Answear, acum şi în România

0
217

Answear, primul magazin online multibrand din Polonia, s-a lansat şi în România. Answear.ro oferă pasionaților de modă cele mai noi colecții ale brandurilor de top, cu o gamă variată de produse pentru femei, bărbați și copii.

Colecția Answear

„Obiectivul Answear.ro este acela de a deveni destinația principală în materie de cumpărături de fashion online, atunci când vine vorba despre segmentul de piață care își dorește ultimele colecții ale brandurilor preferate”, spune Raluca Radu, Country Manager Answear România.

Raluca Radu, Country Manager România, si Andrzej Malinowski, Chief Business Development Officer

În oferta Answear.ro se regăsesc produse de îmbrăcăminte, încălțăminte  și accesorii, iar portofoliul magazinului online cuprinde peste 100 de branduri internaționale de top. Printre acestea se numară și mărci cunoscute și foarte populare (Mango, Vero Moda), mărci sport (Adidas, Adidas Originals, Nike, New Balance), branduri de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum și mărci medium-high (Pepe Jeans, Marco O’Polo, Diesel, Desigual, Lacoste, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY).

Preţurile produselor de brand sunt uneori sub preţul magazinelor offline, datorită volumelor mari înregistrate pe pieţele în care Answear activează. În România, Answear.ro se remarcă prin prezenţa ultimelor colecții ale brandurilor internaţionale de top, produse 100% originale, voucher 50 lei cadou pentru înscrierea la newsletter, dar şi transport gratuit la cumpărături de peste 150 lei.

Procesul de comandă este deosebit de simplu – Answear îşi doreşte să ofere o experienţă excelentă clientului, de aceea părerea acestuia este deosebit de importantă, iar procesul de comandă este îmbunătăţit continuu. De exemplu, clienţii pot comanda produsele dorite fără clasica înregistrare într-un cont.

Sistemul de retur este, de asemenea, în beneficiul clientului. Answear îşi încurajează cumpărătorii să comande acasă toate produsele dorite pentru ca mai apoi să păstreze doar ceea ce li se potriveşte. Celelalte produse pot fi returnate gratuit în 30 de zile, cu următoarea comandă.

Totodată, Answear a creat un club, în cadrul căruia fiecare cumpărătură îi aduce clientului un credit de 10% pe care îl poate folosi la următoarea comandă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here