(P) Arta contemporană, cadoul ideal de Crăciun!

0
94
licitatie lavacow

Pe 19 decembrie va avea loc licitația de Crăciun a casei Lavacow.

Artiști ca Ion Grigorescu, Mihai Sârbulescu, Sorin Ilfoveanu, Sabin Bălașa, Ștefan Pelmuș, Horia Bernea, Ion Pacea, Corneliu Baba, Felix Aftene, dar și Ion Alin Gheorghiu vor încânta ochii publicului avizat și iubitor de artă online pe www.lavacow.com, dar și fizic la parterul Palatului Cesianu Racoviță. Prețurile de început ale tablourilor variază între 180 de euro și 5.000 de euro, astfel colecția de iarnă Lavacow devenind una ușor tangibilă pentru cumpărători.

Portretul lui Constantin Brâncuşi semnat de Amirou Diallo se va licita pe www.Lavacow.com în data de 19 decembrie 2018, ora 20.00. Banii astfel obţinuţi vor fi donaţi către unul dintre proiectele caritabile britanice din România, la alegerea cumpărătorului: Hospice Casa Speranței, Little People, British Council sau Light into Europe. MINI Auto Cobălcescu a pregătit şi o supriză pentru toţi clienţii până la sfârşitul acestui an. Aceştia pot opta gratuit pentru un autocolant special cu un model inspirat din spectaculosul portret al lui Brâncuşi. Personalizarea MINI a fost mereu un element distinctiv al mărcii, un instrument care a amintit de istorie, tradiţii și de orginile britanice ale mărcii.

Achiziția de artă este un model investițional

Piața de artă este un fomen în care creșterea este evidentă. De la licitație la licitație se poate observa o creștere exponențială a valorilor artiștilor contemporani:

„Lucrările licitației din data de 19 decembrie ora 20.00 au fost selectate în funcţie de piaţa pe care vrem să o creştem în viitor. Casa de licitații Lavacow valorifică tablouri frumoase şi de preţ. În România, la momentul actual, piaţa valorilor artiștilor contemporani nu este la mare căutare, iar noi vrem să o încurajăm, să apropiem românii de valorile culturale actuale pe care le au. Acest lucru oferă clienților nostri, pe lângă o investiție durabilă, și un sentiment de liniște sufletească. Încercăm astfel să dezvoltăm o piaţă culturală contemporană în viitor”, ne-a declarat Cristina Cojucar Toma, Director Marketing Casa de Licitații Lavacow.

Sorin Ilfoveanu, Man with Cat and Pheasant (Barbat cu pisica si fazan), Estimate €2,000 – €2,500
Mircea Roman, Fragment of a Gesture II (Bucata dintr-un gest II),Estimate €3,000 – €4,000
Mircea Maurice Novac, Flowers, Based on Jan Van Huysum (Flori, dupa Jan Van Huysum), Estimate €2,500 – €3,500
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here