(P) Beauty: Revitalizare de primăvară

0
108

Descoperiți produsele potrivite pentru un ten impecabil, gene și sprâncene de invidiat și un păr revitalizat.

Estompează liniile fine cu Skincode Essentials: Skin Perfector

Advanced Skin Perfector este un ser cu textură mătăsoasă care estompează liniile fine, matifiază zonele cu probleme și conferă strălucire tenului. Se absoarbe foarte repede și de aceea este o excelentă bază de machiaj, lăsand la suprafața pielii o peliculă insesizabilă care acoperă imperfecțiuniile tenului și conferă un aspect compact. 

0 610

Pe lângă avantajele estetice, Skin Perfector este o bază de machiaj dermatocosmetică ce are multiple beneficii pentru sănătatea pielii. Ingredientul activ al produsului are la bază CM-Glucan, un extract natural din drojdie de bere care calmează pielea sensibilă, reduce alergiile provocate de dermatita de contact, îmbunătățind totodată fermitatea și elasticitatea pielii. Formula este îmbogățită cu vitamina C, care conține antioxidanți și are un efect iluminator, și acid hialuronic ce menține hidratarea timp îndelungat, stimulând secreția de colagen.

Cu Skin Perfector, tenul va arăta sănătos, neted și luminos chiar înainte de aplicarea machiajului căruia îi conferă rezistență. Se aplică dimineața, pe tenul în prealabil curățat și tonifiat, evitând zona sensibilă a ochilor. După absorbția completă în piele, se poate aplica machiajul.

Ai grijă de genele tale cu Foltene Pharma tratament pentru gene și sprâncene

Tratamentul pentru gene și sprâncene Foltene Pharma are la bază Tricalgoxyl și extract de Hammamelis Virginiana care fortifiază și regenerează genele fragile.

Tricalgoxyl-ul, un extract natural din alge brune, este un ingredient extrem de eficient care acționează local pentru a stimula creșterea genelor și a sprâncenelor, prevenind deteriorarea acestora ca efect al aplicării frecvente a machiajului. Extractul de Hammamelis Virginiana redă elasticitatea genelor și aspectul sănătos al acestora.

FOLTENE003_2-600x600 610

Genele și sprâncenele vor fi mai dese, mai lungi și mai puternice, conferind un plus de expresivitate privirii. Vom observa, de asemenea, mai puține gene care cad în timpul procesului de demachiere. 

Tratamentul Foltene are un aplicator special similar unei mascara și se utilizează atât dimineața, înainte de aplicarea machiajului, cât și seara, după demachiere.

Fiind testat oftalmologic și dermatologic, tratamentul pentru gene și sprâncene Foltene Pharma este foarte bine tolerat, putând fi utilizat și de către persoanele cu ochi sensibili sau care poartă lentile de contact. 

Folosește șamponul revitalizant anti-aging Phytodensium 

Frumusețea și strălucirea părului este rezultatul unei funcționalități sănătoase a scalpului. Scalpul reține toate elementele necesare pentru producerea cheratinei din sistemul microcirculator al organismului: aminoacizi, vitamine și derivați de sulf. Cheratina este proteina principală din structura firului de păr răspunzătoare de sănătatea și forța acestuia. 

Stresul zilnic reduce producția de cheratină, lăsând părul mat și fără viață. Odată cu înaintarea în vârstă, firul de păr își pierde o parte din aminoacizii esențiali, acesta devenind mai fragil, aspru, subțire și mai puțin rezistent. Înlocuind elementele pierdute ajutăm la refacerea rezistenței firului de păr, protejăm scalpul și îi redăm părului suplețea și strălucirea.

phytodensium_age_defying_shampoo 610

Soluția ideală a Laboratoarelor Phytosolba pentru obținerea unui păr revitalizat și pentru a lupta împotriva semnelor de îmbătrânire a firului de păr este șamponul Phytodensium.

Acesta are la bază o sinergie de plante care acționează pentru refacerea densității, forței și vitalității firului de păr. Gatuline R, extract dintr-o selecție de nuci, protejează împotriva radicalilor liberi, încetinind ciclul de îmbătrânire a firului de păr. Uleiul din semințe de coacăze negre, acizi grași esențiali  bogați în omega 3 și omega 6, ajută la regenerarea firului de păr. Extractele din frunză de coada-calului și mesteacăn reconstituie mineralele pierdute. Stimulat și fortifiat, părul își redobândește rezistența, densitatea și vitalitatea.

Produse disponibile în farmaciile Help Net.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here