(P) Un nou produs revolutionar Bonilash dedicat sprancenelor

0
272
Bonilash pentru cresterea si indesirea sprancenelor

Dupa succesul serului pentru gene lungi si dese, Bonilash® lanseaza un nou produs revolutionar, care, de data aceasta, ajuta la cresterea si indesirea sprancenelor. Sprancenele perfect definite, fara goluri inestetice, reprezinta trasatura ce asigura expresivitatea fetei, iar acest produs va poate ajuta sa le obtineti.

Bonilash pentru cresterea si indesirea sprancenelor

Tendintele beauty ale momentului readuc in actualitate sprancenele voluminoase si dese, insa nu toate femeile sunt inzestrate cu aceasta caracteristica. De aceea multe apeleaza la machiajul sprancenelor, care le ajuta sa obtina forma dorita, insa aceasta solutie este doar una temporara. Serul Bonilash ofera rezultate in mod natural, prin stimularea cresterii lor.

Substanta Bimatoprost care stimuleaza cresterea si indesirea parului, sta la baza serului Bonilash

Bonilash pentru cresterea si indesirea sprancenelor

La baza acestui produs stau ingredientele atent selectionate, cum este substanta Bimatoprost care stimuleaza cresterea si indesirea parului, complexul inovator si unic Widelash™, ce ajuta la intarirea parului, reface structura firului si accelereaza cresterea, biotina si un complex de 11 ingrediente naturale, care imbunatatesc circulatia sanguina si reduc caderea parului. Fiecare ingredient a fost special selectat astfel incat sa ofere beneficii multiple, dar mai ales pentru a avea rezultate vizibile.

Atribute si efecte ale serului pentru sprancene Bonilash

Serul pentru sprancene Bonilash nu stimuleaza doar cresterea si indesirea sprancenelor. El confera profunzime culorii naturale a sprancenelor, previne caderea excesiva a firelor, hraneste, hidrateaza si regenereaza sprancenele. Rezultatul? Sprancenele voastre vor deveni mai bine definite si mai dese.

Cum se utilizeaza serul pentru sprancene Bonilash

Bonilash pentru cresterea si indesirea sprancenelor

Includeti serul pentru sprancene in rutina de ingrijire nocturna. Produsul se foloseste zilnic dupa ce tenul a fost bine demachiat, pe pielea curata si uscata. Aplicati substanta din interiorul spre exteriorul sprancenelor sau pe zonele care necesita indesire.

Cititi si: “Ochi si sprancene: produsele care va pun in valoare privirea”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here