(P) Cafeaua nu ar trebui sa fie atââât de complicată. Trebuie să fie doar de calitate

0
costa coffee

O cafea de o calitate excepțională face totul mult mai ușor. Atât diminețile ori după-amiezile în care ai nevoie de energie, cât și procesul de preparare – pentru că nu trebuie să depui niciun efort în plus pentru a pregăti o ceașcă delicioasă de cafea chiar acasă.

Dar care sunt atributele unei cafele excelente?

Aproximativ cu 50 de ani în urmă, în Londra, doi frați, Sergio și Bruno Costa, au încercat să creeze cea mai bună cafea din lume. Misiunea lor a fost aceea de a salva lumea de cafeaua mediocră și au trecut prin 112 încercări pentru a ajunge la varianta perfectă, care a fost imediat un succes și poartă numele de Costa Coffee.

Boabele Costa sunt selectate cu grijă; mai exact, mai puțin de 5% dintre boabele de cafea din lume sunt suficient de bune pentru a fi boabe Costa Coffee. De asemenea, specialiștii Costa degustă nu mai puțin de 5000 de cești în fiecare an, înainte de ambalare, pentru a se asigura că îndeplinește standardul perfect de calitate. Și, unde mai pui că toate boabele provin din surse 100% certificate de Rainforest Alliance.

Această cafea atât de specială există și în România în 4 sortimente gustoase.

cezara cartesPentru fiecare din ele, Cezara Carteș, Coffee Capabilities Expert at Coca-Cola Hellenic Bottling Company, cu peste 10 ani de experiență în industria cafelei din România, ne-a împărtășit mai multe ponturi.

The Signature Blend Prăjire Medie și The Signature Blend Prăjire Intensă sunt excelente în combinație cu lapte cremos și ușor dulce (dar trebuie să fie dulce în mod natural) – care odată adăugat creează un gust bogat și catifelat cafelei. În timp ce, Bright Blend și Colombian Roast Single Origin, fiind 100% Arabica, se potrivesc pentru a fi consumate ca atare sau în combinație cu un desert dulce. De exemplu, Bright Blend poate fi folosit pentru a face o cafea savuroasă la filtru pe care să o savurezi alături de o brioșă cu fructe sau un pandișpan ușor.  În timp ce Colombian Rost Single Origin este un sortiment potrivit pentru a te bucura de o cafea răcoritoare, cu felii de portocale și cuburi de gheață.

Sună delicios!

Citește și: O cafea excelentă la tine acasă!

 

Sursă foto: Costa Coffee

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here