(P) Cand arta intalneste parfumeria: colectiile Dali Haute Parfumerie

0
146
colectiile Dali Haute Parfumerie

Colectiile casei Dali Haute Parfumerie, disponibile exclusiv in magazinele Elysee, transpun in lumea parfumeriei universul suprarealist al lui Salvador Dali – de la laitmotive precum ochiul si ceasul pana la peisajele care-l inspirau pe artist.

Jewels Collection

Jewels Collection este inspirata de bijuteriile create de Salvador Dali. Flacoanele imprumuta elemente de referinta din iconografia artistului – ochiul, fluturele, pocalul, mana si ceasul -, iar esentele aflate in aceste flacoane pretioase sunt create de renumitul parfumier Alberto Morillas. Colectia cuprinde cinci parfumuri: Regard Scintillant de Mille Beautés, Voyage Onirique du Papillon de Vie, Calice de la Séduction Eternelle, Mélodie du Cygne de la Main si Fluidité du Temps Imaginaire.

Daligramme Collection

Cu Daligramme Collection, descoperiti nu doar cinci parfumuri de exceptie, ci si alfabetul secret a doi indragostiti: Gala si Salvador Dali. Expresia iubirii simbiotice, le Daligramme a fost creat de Salvador Dali si dedicat Galei. Flacoanele rectangulare, decorate cu litere din acest alfabet, contin esente divine, create de patru parfumiere: Mathilde Bijaoui, Amelie Burgeois, Alexandra Carlin si Veronique Nyberg. Numele parfumurilor duc si ele cu gandul la niste mesaje secrete din partea artistului catre iubita lui: Ma Muse, Ma Flamme, Ma Vie, Ma Reine si Ma Force.

Fabulous Collection

Salvador Dali a fost fascinat de Marea Mediterana, dar si de India si Grecia antica. Fabulous Collection este o invitatie intr-o calatorie printre senzatii olfactive si peisaje unice: Marudhaï, Korynthia, Srinagar, Mandawa, Bukhara. Cele cinci parfumuri sunt opera unor faimosi parfumieri, Michele Almairac si Raphael Haury, care au interpretat intr-un mod ingenios aceste escapade fabuloase.

Colectiile casei Dali Haute Parfumerie se gasesc in exclusivitate in magazinele Elysee: Elysee Gallery (Calea Victoriei nr. 39) si Elysee Marriott (Bd. 13 Septembrie nr. 90, in incinta Marriott Hotel).

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here