(P) Ce sisteme de închideri terasă recomandă experții în amenajări

0
94
sisteme de inchideri terasa

Terasa este un spațiu al relaxării. Felul în care este amenajată reflectă de cele mai multe ori personalitatea proprietarului. Dacă vrei să ai micul tău colțișor în care să te simți ca în rai, indiferent de sezon, poți face demersuri pentru închiderea terasei.

Și cum pe piața de specialitate există o mulțime de soluții estetice și funcționale de închideri terasă pentru care poți opta, este nevoie de un proces de selecție atent și bine documentat.

Trebuie doar să afli care este cea potrivită pentru locuința ta, adică să alegi o soluție eficientă care să se plieze pe cerințele și necesitățile pe care le ai. Consultă specialiștii pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere în acest sens.

Când vine vorba despre sisteme de închideri terasă, experții în amenajări interioare ne sfătuiesc să optăm pentru uși de sticlă care vor conferi spațiului un design modern, oferindu-i luminozitate și protejându-l de ploi, vânt și frig.

Sisteme pentru închideri terasă de la Rom Decor

Dacă vrei să îți închizi terasa sau balconul, cei de la Rom Decor au o gamă largă de sisteme de închideri terasă ce se dovedesc a fi eficiente în timp atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional.

Iată care sunt cele mai apreciate tipuri de sisteme de închidere:

  • Sisteme închideri terase Tiara

Tiara este un sistem de închidere terase care poate fi integrat cu Grădina de Iarnă Albert Genau și cu sistemele de pergole automate. Un astfel de sistem poate fi util datorită aplicabilității sale extinse – putând fi aplicat pe orice tip de structură – balcon plat, unghiular sau în colțuri, terase sau hoteluri. Mai mult decât atât, un astfel de sistem se remarcă datorită mecanismului special de blocare al sistemului de închidere termoizolantă. Auto Brake Lock – ABL – care permite panourile să fie deschise fără a cădea sau a se deplasa.

  • Sisteme închideri terase Tiara Twinmax

Sistemul Tiara Twinmax se află în topul preferințelor specialiștilor datorită plierii sale – se poate aplica pe orice tip de structură de balcon, fie că vorbim despre balcoane plate, unghiulare sau în colțuri. În consecință, aceste sisteme de închideri poate fi potrivit pentru o mulțime de situații – vile, restaurante, hoteluri sau terase. Un alt beneficiu constă în suprafață anti-murdărie pe care o prezintă – datorită vopselei speciale anti-murdărie cu care poate fi vopsit.

  • Sisteme închideri terase Slide Master

Acest tip de sistem utilizează sticla termoizolantă Slide Master care asigură o izolare de 4 ori mai mare decât opțiunile convenționale. Calitatea sistemului este reflectată și în ceea ce privește utilizarea roților Speed-HD care au un design original și o înălțime reglabilă. În plus, panourile de sticlă se deplasează cu un grad minim de zgomot și fricțiune. În felul acesta, verile vor fi mai răcoroase, iar iernile mai calde.

Închiderea terasei cu sticlă glisantă – Avantaje

Printre cele mai populare opțiuni privind sistemele de închideri terasă la care apelează proprietarii se numără utilizarea sticlei glisante datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă și anume:

  • Se instalează cu ușurință;
  • Asigură o protecție sporită spațiului împotriva intemperiilor ;
  • Prezintă izolare fonică;
  • Are o garanție de 5 ani în cazul în care se optează pentru un montaj autorizat Porta;
  • Eficiența energetică este îmbunătățită considerabil;
  • Sistemul de glisare conferă spațiului flexibilitate ridicată cu toate că terasa este închisă în întregime cu sticlă.

Sisteme închideri terase pentru casa ta

Specialiștii Rom Decor te ajută să găsești soluții tehnice și estetice potrivite pentru orice încăpere sau pentru spații exterioare, indiferent de dimensiune.

Experiența vastă și cunoștințele experților te pot ajuta să alegi cele mai bune opțiuni pentru casa ta.

Rom Decor oferă soluții ideale pentru închiderea teraselor sau a balcoanelor, dar și pentru restaurante sau cafenele.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here